استقبال باشکوه از ترامپ با همراهی جنگنده‌های سعودی و اسب‌های عربی

حدود نیم ساعت پیش از فرود، شش جنگنده اف‌ـ‌۱۵ سعودی در یک نمایش هماهنگ نظامی هواپیمای رئیس‌جمهوری آمریکا را در آسمان همراهی کردند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، صبح سه‌شنبه میان استقبال سلطنتی مجلل وارد ریاض شد، در حالی که اسب‌های سفید اصیل عربی کاروان خودرو حامل ترامپ را در مراسمی با میزبانی شاهزاده محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، همراهی کردند.

به گزارش نشریه هیل، ترامپ پس از فرود هواپیمای مخصوص ریاست‌جمهوری، در میان شلیک ۲۱ گلوله توپ، روی فرش بنفشی که در فرودگاه بین‌المللی ملک خالد پهن شده بود قدم گذاشت و با استقبال گرم ولیعهد عربستان سعودی و هیئتی از مقام‌های ارشد این کشور روبه‌رو شد. حدود نیم ساعت پیش از فرود نیز شش جنگنده اف‌ـ‌۱۵ سعودی در یک نمایش هماهنگ نظامی، هواپیمای رئیس‌جمهوری آمریکا را در آسمان همراهی کردند.

مراسم رسمی با حضور صدها نفر در کاخ سلطنتی ادامه پیدا کرد و ولیعهد بار دیگر روی فرش بنفش از ترامپ استقبال کرد. کاروان خودرو حامل ترامپ را گروهی سوار بر اسب‌های اصیل عربی همراهی می‌کردند و ترامپ در میان طنین شیپورها از خودرو پیاده شد، و سرود ملی هر دو کشور نواخته شد. 

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

ترامپ در جمع خبرنگاران گفت: «واقعا فکر می‌کنم ما یکدیگر را بسیار دوست داریم» و ولیعهد سعودی را «دوست» خود نامید. سپس، رئيس‌جمهوری برای صرف قهوه وارد کاخ شد.

از چهره‌های برجسته حاضر در این مراسم می‌توان به جانی اینفانتینو، رئیس فیفا؛ اندی جسی، مدیرعامل آمازون؛ سم آلتمن، مدیرعامل اوپن‌ای‌آی؛ لری فینک، از بلک‌راک؛ و ایلان ماسک، بنیان‌گذار تسلا و اسپیس‌اکس اشاره کرد. ایلان ماسک با شاهزاده محمد بن سلمان دست داد و دقایقی گرم گفت‌و‌گو با ترامپ شد. دیگر مدیران حاضر عبارت بودند از کلی ارتبرگ از بویینگ، جیمز کویینسی از کوکاکولا، و رید هافمن از لینکدین.

برخی از اعضای کابینه ترامپ نیز در این مراسم حضور داشتند از جمله مارکو روبیو، وزیر خارجه، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری، پیت هگست، وزیر دفاع، و هاوارد لوتنیک، وزیر بازرگانی.

ترامپ در ادامه روز در «همایش سرمایه‌گذاری عربستان سعودی-آمریکا» در مرکز کنفرانس‌های بین‌المللی ملک عبدالعزیز شرکت خواهد کرد و سپس، در ضیافت شام رسمی در درعیه الطریف، منطقه‌ای که جزو میراث جهانی یونسکو است، حضور خواهد داشت.

عربستان سعودی نخستین مقصد سفر ترامپ به خاورمیانه است، و در ادامه از امارات متحده عربی و قطر بازدید خواهد کرد.

بیشتر از جهان