عربستان سعودی کمک‌های غذایی به چهار کشور ارسال کرد

سوریه، لبنان، آلبانی و یمن از کشورهایی‌اند که مرکز کمک‌های بشردوستانه بن سلمان مواد غذایی را در آن مناطق توزیع کرد

امدادرسانی مرکز کمک‌های بشردوستانه ملک سلمان به زلزله‌زدگان منطقه ادلب سوریه ـ ksrelief

خبرگزاری عربستان سعودی گزارش داد که مرکز امداد و کمک‌های بشردوستانه ملک سلمان (KSrelief) کمک‌های غذایی در کشورهای لبنان، سوریه، یمن و آلبانی توزیع کرد.

حدود ۲۴۶ هزار نیازمند در حلب و ادلب سوریه، ۴۱ هزار کیسه آرد و بیش از ۱۶ هزار نفر در یمن، بیش از ۱۲۷ تن کمک غذایی دریافت کردند.

سازمان امدادرسانی عربستان سعودی همچنین ۲۵۳ تن غذا برای پناهجویان سوری و فلسطینی ساکن در سراسر لبنان ارسال کرد. در آلبانی نیز چهار تن کمک غذایی به ۴۲۰ نیازمند که از فقر شدید رنج می‌برند تحویل داده شد.

خبرگزاری عربستان سعودی گزارش داده که «این کمک‌ها بخشی از اقدام‌های بشردوستانه و امدادی است که عربستان سعودی از طریق سازمان بشردوستانه خود به کشورها و افراد نیازمند در کشورهای مختلف سراسر جهان ارائه می‌کند.»

عربستان سعودی در زمستان گذشته نیز ۲۰ میلیون دلار در چارچوب «برنامه جهانی غذا»، زیر پوشش سازمان ملل، برای کمک به مردم یمن اختصاص داده بود. ارزیابی منابع دولتی سعودی نشان می‌دهد که از ابتدای سال ۲۰۱۵، ریاض در‌مجموع ۱.۱۶۸ میلیارد دلار در چارچوب «برنامه جهانی غذا» کمک در اختیار یمن قرار داده است. برآوردهای سازمان ملل نشان می‌دهد دست‌کم ۱۳ میلیون نفر از مردم یمن به کمک‌های فوری مواد غذایی نیاز دارند و کودکان بخش زیادی از این جمعیت را تشکیل می‌دهند.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

لبنان نیز کشوری است که با یک بحران بی‌سابقه مالی دست‌و‌پنجه نرم می‌کند. پول ملی این کشور ۹۸ درصد از ارزش خود در برابر دلار را از دست داده است و بیش از ۸۰ درصد از جمعیت این کشور در ماه‌های اخیر به زیر خط فقر رفته‌اند. سرآغاز بحران مالی در لبنان، سال ۲۰۱۹ بود که به گفته تحلیلگران دلیل اصلی آن، دهه‌ها در قدرت ماندن حاکمان فاسد، هزینه و مخارج بی‌رویه دولتی و سوءمدیریت است.

همچنین برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل در بهمن ماه گذشته درسوریه اعلام کرد که گرسنگی در این کشور پس از ۱۲ سال درگیری و بحران اقتصادی ناشی از آن، به بالاترین سطح خود رسیده است و ۱۲ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی آن‌ها از کجا فراهم خواهد شد.

این برنامه در بیانیه‌ای گزارش داد که ۲.۹ میلیون سوری در معرض خطر گرسنگی قرار داردند و این به آن معناست که ۷۰ درصد ملت سوریه ممکن است به‌زودی نتوانند غذای خانواده خود را تامین کنند.

آلبانی نیز کشوری است که به‌دلیل فساد گسترده، نرخ بالایی از فقر و گرسنگی را تجربه می‌کند.

کمک‌های بشردوستانه در سیاست عمومی عربستان سعودی نقش مهمی ایفا می‌کنند. در دهه‌های گذشته هم برخی کشورهای آسیایی و آفریقایی از کمک‌های بشردوستانه عربستان سعودی بهره‌مند شده‌اند. همچنین ریاض در مهرماه گذشته اعلام کرد که این کشور ۴۰۰ میلیون دلار کمک بشردوستانه به اوکراین -که با شرایط دشوار پس از حمله نظامی روسیه مواجه شده است- ارسال می‌کند.

بیشتر از جهان