نگرانی استاد از «بحران زوج‌یابی» در آمریکا بر اثر کاهش تعداد مردان دانشجو

جامعه پر از مردان جوان و افسرده‌ است که دل به کار نمی‌دهند و به رابطه هم دل نمی‌بندند

در حدود ۶۰ درصد دانشجویان زن، و ۴۰درصد مرد هستند، و این اختلاف همچنان رو به افزایش است- Pexels

استاد اسکات گلووی هشدار داده است که بر اثر کاهش تعداد مردانی که در آمریکا به دانشگاه می‌روند، ممکن است بحران «زوج‌یابی» بروز کند.

این استاد رشته بازاریابی دانشکده کسب‌وکار استرن در دانشگاه نیویورک، روز شنبه (۳ مهر ۱۴۰۰) در مصاحبه با سی‌ان‌ان گفت: «در کشور ما نابرابری در زوج‌یابی وجود دارد.»

او گفت: «از هر سه رابطه، دو رابطه از برنامک تیندر [Tinder] آغاز می‌شود، پنجاه زن و پنجاه مرد. ۶۴ زن تمام توجه خود را فقط به چهار مرد معطوف می‌کنند، و آن چهار مرد چه دارند؟ مدرک دانشگاهی دارند که نماد موفقیت‌ است.»

در حدود ۶۰ درصد دانشجویان زن، و ۴۰درصد مرد هستند، و این اختلاف همچنان رو به افزایش است. در پاییز سال ۱۹۷۰، در حدود ۵۹درصد دانشجویان مرد و ۴۱درصد زن بودند.

در سال ۲۰۲۰، تعداد دانشجویان در دانشگاه‌های سراسر آمریکا یک‌میلیون و پانصدهزار نفر کمتر از سال‌ ۲۰۱۵ بود، و ۷۱درصد کسانی که نخواسته‌اند ادامه تحصیل دهند، مرد بوده‌اند. طبق آمار برنامک کامن (برنامک ثبت‌نام دانشگاه)، در سال تحصیلی جدید ۳میلیون و ۸۰۰هزار زن و ۲میلیون و ۸۰۰هزار مرد در دانشگاه ثبت‌نام کرده‌اند.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

آقای گلووی به این نکته نیز اشاره کرد که «میزان اخراج شدن» مردان از دانشگاه نیز بیشتر است.»

او گفت: «در چند سال اخیر به ازای هر یک مرد که از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شود، دو زن فارغ‌التحصیل می‌شوند. این اختلاف چشمگیر است و دانشگاه کم‌کم به‌جای اینکه قلمرو مردان باشد، به قلمرو زنان تبدیل می‌شود.»

آقای گلووی گفت: «خطرناک‌ترین موجود جهان مردی است که تنها و شکست‌خورده باشد، و ما داریم تعداد زیادی از این موجود تولید می‌کنیم. این کمبود مرد در دانشگاه‌ها به نابرابری در زوج‌یابی منجر می‌شود و خطر نابودی اقتصاد و جامعه را در پی دارد.»

این استاد دانشگاه افزود: «نکته مهم این است که ما چپ‌گراها دلمان می‌خواهد فکر کنیم مرد و زن درست مانند هم‌اند. اما نیستند. مرد و زن تفاوت دارند، و ترجیح‌هایشان در زوج‌یابی نیز با هم متفاوت است. واقعیت این است که زنان فارغ‌التصیل از دانشگاه دلشان نمی‌خواهد با مردانی که مدرک دانشگاهی ندارند ازدواج کنند.»

او هشدار داد که «تمام جوامع بی‌ثبات و خشن جهان یک نقطه مشترک دارند. این جوامع پر از مردان جوان و افسرده‌اند که دل به کار نمی‌دهند، به مدرسه نمی‌روند، و دل به رابطه نیز نمی‌بندند. ناتوانی ما در تأمین منابع برای این مردان و تشویق آنان به رفتن به دانشگاه، به تولید لشکری از این خطرناک‌ترین موجودات جهان منجر خواهد شد.»

آقای گلووی گفت که آن زمان که در دانشگاه ثبت‌نام می‌کرده است، «میزان ثبت‌نام در دانشگاه کالیفرنیای لس‌آنجلس ۷۰درصد بود، نه ۱۴درصد. آمریکا سرزمین پذیرش و گشودگی است نه تبعیض. این مشکل بزرگی است.»

این استاد دانشگاه افزود: «کالاها گران‌تر می‌شود و این اوضاع را بدتر می‌کند... در دانشگاه‌های برتر کشور، ریخت‌وپاش و تجمل چنان زیاد است که از افزایش میزان ثبت‌نام غافل شده‌ایم.»

او گفت که علت ادامه تحصیل ندادن مردان، یکی هزینه‌های دانشگاه است و دیگر این که «گزینه‌های مردان در آن سن بیشتر از گزینه‌هایی است که پیش روی زنان وجود دارد.»

او گفت: «می‌توان در فلوریدا کارگر ساختمانی شد، یا از طریق برنامک‌ها پلیس یا آتش‌نشان یا مشغول تجارت الکترونیکی شد. برای جوان ۱۸ ساله، روزی ۱۰۰ یا ۲۰۰ دلار درآمد داشتن بسیار وسوسه‌انگیز است.»

چه کسی دلش می‌خواهد مردان بیشتری به دانشگاه بروند؟ زنان دانشجو.

آقای گلووی افزود: «بدین‌ترتیب، گزینه‌های پیش روی مردان در آن سن بیشتر است، و رک و راست بگویم، انگار الگوهای جامعه ما، همچون دونالد ترامپ یا ایلان ماسک، به نوعی فارغ‌التحصیلان دانشگاه را دست می‌اندازند و تحقیر می‌کنند. این رویکرد ضدفرهیختگی هزینه‌های زیادی به جامعه تحمیل خواهد کرد و گزینه‌های پیش روی مردان ۱۸ ساله بیشتر است.»

 

© The Independent

بیشتر از زندگی