تیم ملی کشتی فرنگی ایران ناکامی فصل گذشته را در مسابقات قهرمانی آسیا جبران کرد و در قزاقستان موفق شد قهرمان قاره شود. فرنگیکاران ایران سال گذشته در اولانباتور مغولستان، بعد از قزاقستان در رده دوم آسیا قرار گرفته بودند.
شاگردان رنگرز موفق شدند با پنج مدال طلا، دو نقره و یک برنز و کسب ۱۹۶ امتیاز، با اختلاف ۳۰ امتیاز قهرمان آسیا شوند، و تیمهای قرقیزستان و قزاقستان در جدول امتیازی، دوم و سوم شدند.
آخرین کشتی این مسابقات فینال حساس، وزن ۹۷ کیلوگرم بین مهدی بالی و اوزور ژوژوپبکوف، قهرمان آسیا از قرقیزستان، بود که با برتری ۴-۷ کشتیگیر ایرانی به پایان رسید. بالی شروع بهتری داشت و چهار امتیاز پیش افتاد، ولی حریف قرقیز توانست کشتی را ۴-۴ کند. این مبارزه در فاصله ۲۵ ثانیه به پایان، به دلیل مصدومیت جدی دو کشتیگیر قطع شد. لحظاتی بعد، حریف قرقیزستانی با وجود جاری شدن خون روی سر بالی، با سر به صورت کشتیگیر ایرانی ضربه زد تا داوران دو امتیاز به بالی و یک اخطار به حریف بدهند. اعتراض قرقیزستانیها هم رد شد تا کشتی هفت بر چهار به سود بالی پایان یابد. بالی آخرین بار در مرحله نیمهنهایی بازیهای کشورهای اسلامی، مقابل این کشتیگیر با نتیجه هفت بر چهار شکست خورده بود و توانست انتقام آن باخت را بگیرد.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
پویا دادمرز در ۵۵ کیلوگرم، ایمان محمدی در ۶۳ کیلوگرم، ناصر علیزاده در ۸۷ کیلوگرم و امین میرزازاده در ۱۳۰ کیلوگرم، دیگر طلاییهای تیم ملی کشتی فرنگی ایران بودند. سجاد ایمنطلب در ۷۲ کیلوگرم و امین کاویانینژاد در ۷۷ کیلوگرم، دو نقرهای ایران بودند، و علیرضا مهمدی نیز در ۸۲ کیلوگرم برنز گرفت.
رنگرز، قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی را به مردم ایران تقدیم کرد و گفت: «بچهها نمایش خوبی داشتند و موفق شدیم قزاقستان میزبان را با اقتدار پشت سر بگذاریم و به عنوان نخست آسیا برسیم. قزاقها سال گذشته بالاتر از ایران به عنوان نخست آسیا رسیدند، اما امسال با اختلاف، پایینتر از ایران قرار گرفتند.»
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی افزود: «ما از قبل پیشبینی شرایط سخت مبارزه در قزاقستان را داشتیم و خدا را شکر با نتایج خوبی همراه شد و موفق شدیم قزاقستان را که با همه توان برای دفاع از عنوان قهرمانی به میدان آمده بود، ناکام بگذاریم.»
او در دفاع از سیستم چرخه انتخابی تیم ملی نیز گفت: «ما از همان ابتدا قائل به چرخه انتخابی و رعایت عدالت و قانون در انتخاب نفرات بودیم و در ادامه نیز بر همین اساس عمل خواهیم کرد تا تمامی کشتیگیران برای رسیدن به دوبنده تیم ملی انگیزه داشته باشند و انگیزه و توان خود را از دست ندهند. اجرای چرخه انتخابی، قطعا باعث رشد و پیشرفت هرچه بیشتر کشتی فرنگی در تمامی ابعاد خواهد شد و ما خود را ملزم به اجرای کامل آن میدانیم.»