آنجلینا جولی بازیگر، کارگردان و سفیر سابق حسن نیت سازمان ملل متحد، در حال راهاندازی نشان تجاری خود به نام «آتلیه جولی» است. در این آتلیه قرار است از تواناییهای «پناهندگان و سایر گروههای بااستعداد ولی کمترقدردانیشده» استفاده شود.
جولی این خبر را در حساب اینستاگرام خود منتشر کرد و نوشت: «امروز دارم چیز جدیدی را شروع می کنم؛ یک فضای گروهی، جایی که همه در آن بتوانند طراحی کنند. آتلیه جولی مکانی مناسب افراد خلاق برای همکاری با خانواده بزرگی از افراد ماهر، خیاطهای متخصص، الگوسازان و صنعتگران از سراسر جهان است. من این کار را برای قدردانی و احترامم به خیاطها و طراحانی که در طول سالها با آنها کار کردهام، انجام میدهم. همچنین برای علاقهام به استفاده از مواد قدیمی با کیفیت بالا و پارچههایی که در حال حاضر موجود داریم؛ همینطور برای اینکه میخواستم بخشی از یک جنبش برای پرورش فرهنگ و بیان فردی باشم.»
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
سبک پوشش شخصی جولی موضوع مقالات بیشماری بوده است. لباسهایی که او در رویدادهای رسمی و فرش قرمزها میپوشد، کفشها و مدل موهایش و... همگی در طول سالها موردتوجه طرفدارانش قرار داشتهاند. حتی اخیرا انتخابهای فرزندان نوجوانش هم که بر ارزش پوشیدن مجدد و بازیافت لباسهای قدیمی تاکید دارند، بسیار در کانون توجه قرار گرفته است. مثلا در پیشنمایش فیلم مارول، شیلو و زاهارا، دخترانش، لباسهایی از کمد لباس مادرشان پوشیدند.
سالانه بیش از صدها میلیون تن زباله نساجی در محلهای دفن زباله رها میشوند. به نظر میرسد آتلیه جولی برای رسیدگی به این بحران طراحی شده است. به نوشته وبسایت این نشان تجاری، «شما میتوانید لباسهایی را که میخواهید، احیا کنید و آنها را دوباره به چرخه استفاده بازگردانید و به آنچه دور ریخته شده است، جان تازهای بدمید.»
با توجه به مسئله مهاجرت در غرب ذکر نام پناهجویان جالب است؛ چرا که جولی در این زمینه موقعیت مهمی دارد. او علاوه بر بازیگری و کارگردانی، دو دهه برای آژانس پناهندگان سازمان ملل کار کرده و بیش از ۶۰ ماموریت میدانی انجام داده است که آخرین آنها در یمن و بورکینافاسو بود و به آگاهیبخشی درباره وضعیت مردمی که مجبور میشوند از این کشورها فرار کنند، کمک کرد.