عضو شورای شهر تهران با انتقاد از دستاوردسازی مدیران شهرداری، استفاده از واژههای امید و افتخار برای افتتاح پروژههای کوچک شهرداری را نادرست دانست.
ناصر امانی، رئیس کمیته منابع انسانی و تشکیلات شورای اسلامی شهر تهران، روز جمعه ۳ آذرماه ۱۴۰۲، با انتقاد از این شیوه گفت پروژههای کوچک و محلی نیاز به برنامه ویژه افتتاح ندارند.
امانی با اشاره به وعده شهرداری تهران مبنی بر افتتاح صدها پروژه در روز شنبه ۴ آذرماه، تاکید کرده است: «روز شنبه قرار است ۱۱۰ پروژه در منطقه ۹ تهران افتتاح شود که عمده آنها پروژههای کوچکمقیاس محلی هستند و جزو امورات جاری شهرداری بهحساب میآیند که انجام آنها نیازی به برگزاری مراسم ویژه ندارد.»
امانی این شیوه را رویه رایج مدیریت زاکانی در شهرداری دانسته و گفته است پروژههایی تحت نام «شنبههای امید و افتخار» افتتاح میشود که چیزی جز انجام وظایف ذاتی و روزمره شهرداری نیست.
برخی رسانهها در ماههای اخیر اعلام کردهاند که شهرداری تهران با حضور مدیران ردهبالای شهرداری، به برگزاری مراسمی تحت عنوان دستاوردهای مدیریت شهری در دوران شهرداری زاکانی اقدام میکنند که کلنگزنی یا افتتاح پروژههای کوچک محلی است که همواره در شهرداری تهران در حال انجام بوده است.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
از ابتدای کار دولت سیزدهم اصرار بر بزرگنمایی آنچه امور روزمره مدیران و دستگاههای اجرایی است، بارها با انتقاد افکار عمومی و رسانهها مواجه شده است. برای مثال در دو سال گذشته افتتاح دوباره پروژههای دولت قبل و تبلیغ آن، امری معمول در دولت فعلی بوده است.
تلاش مدیریت شهرداری تهران بر دستاوردسازی از انجام امور جاری و معمول شهری در حالی صورت میگیرد که برخی از پروژههای بزرگ شهری در شرایط نامشخص قرار دارند و همچنین در مواردی اقدامات مدیران شهری مانند تخریب بناهای غیرمجاز به سبب شیوه غیراصولی، به مرگ شهروندان منجر شده است.
همچنین در هفتههای اخیر انفجار بالنهای گازی که شهرداری نصب کرده است، به مجروح شدن و سوختگی دو نوجوان منجر شد که بهرغم ورود قوه قضاییه به این پرونده، تاکنون خبری مبنی بر برخورد با مدیران شهری منتشر نشده است.
درعینحال با آغاز اولین موج بارشهای پاییزی در شهر تهران، افزایش ترافیک شهری به سبب آبگرفتگی معابر، اعتراض شهروندان را در رسانههای اجتماعی به همراه داشت که معتقد بودند با وجود تکرار این مسئله در هر بارندگی، شهرداری هیچ اقدام پیشگیرانهای برای رفع انسداد مجاری عبور آب در سطح معابر انجام نداده است.
این در حالی است که زمستان سال ۱۴۰۱ بارش برفوباران در روزهای متعددی ترافیک تهران را به مرحلهای رساند که برخی خودروها برای ساعتهای طولانی در ترافیک گیر افتادند.
این موضوع سبب شده است بهدلیل تکرار ترافیک در اولین بارش یک روزه باران در ابتدای آذرماه، نگرانی درباره شرایط ترافیکی طی بارش پیشبینی شده برف در روزهای آینده افزایش یابد.
علیرضا زاکانی، دیماه ۱۴۰۱، در واکنش به قفلشدن ترافیک شهری پس از بارشها مدعی شده بود دلیل این وضعیت مدیران قبلیاند و مدیریت حال حاضر شهرداری بههیچعنوان برابر بارشها غافلگیر نشده است.
باید دید در صورت شروع بارشها و تکرار قابلپیشبینی انسداد خیابانهای تهران به سبب آبگرفتگی، آیا مدیران شهرداری بازهم غافلگیری و ناتوانی خود را رد میکنند، یا پس از دو سال مسئولیت مشکلات شهری پایتخت را بر عهده خواهند گرفت.