به دلیل تعلل بیش از حد درویش، پرسپولیس مقابل تراکتور هم سرمربی ندارد

مشخص نیست دلیل اصرار مدیرعامل پرسپولیس بر ادامه همکاری مهرداد خانبان با سرمربی جدید چیست

کریم باقری، جلال حسینی و مهرداد خانبان، زمستان ۱۴۰۳‌‌ــ وب‌سایت پرسپولیس

وعده‌های مختلف مدیرعامل پرسپولیس و اعضای هیئت‌مدیره این باشگاه برای انتخاب هرچه زودتر سرمربی طی بیش از یک ماه اخیر، بارها به تعویق افتاده است و در نتیجه سرخ‌ها در حساس‌ترین مسابقه این فصلشان هم بدون سرمربی خواهند بود.

رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس، که از چهار روز قبل در ترکیه به سر می‌برد، مشغول مذاکره با سه گزینه اروپایی و ترک است اما همچنان در جلب رضایت این مربیان ناکام مانده است و حتی اگر در ساعات آینده نیز خبر توافق و امضای قرارداد درویش با یک سرمربی خارجی منتشر شود، در مسابقه روز یکشنبه پرسپولیسی‌ها با تراکتور که در تعیین قهرمان نقش مهمی دارد، همچنان کریم باقری سرمربی موقت این تیم خواهد بود.

باقری، از اسطوره‌های محبوب این باشگاه، در روزها و هفته‌های گذشته بارها تکرار کرده است که از نظر فنی خود را در حد حضور در نقش نفر اول کادر فنی سرخپوشان نمی‌داند. باخت مقابل سپاهان در فینال سوپرجام در کنار توقف مقابل ذوب‌آهن ۱۰ نفره نیز این حقیقت را بیش‌ازپیش آشکار کرد.

رضا درویش و حمید استیلی، مشاور مدیرعامل که به نظر می‌رسد نماینده مستقیم علی پروین در باشگاه است، بعد از طولانی شدن ‏مذاکرات با اسماعیل کارتال در استانبول و به دلیل قیمت بالای سرمربی سابق فنرباغچه، با گزینه جدیدی به نام ادوارد یوردانسکو از رومانی که سرمربی تیم ملی کشورش در یورو ۲۰۲۴ بود، مذاکره کردند و هم‌زمان بار دیگر به سراغ والتر ماتزاری، سرمربی پرآوازه ایتالیایی، رفتند.

با این حال تاکنون با وجود انتشار اخبار غیررسمی از توافق با هر سه گزینه مذکور، هنوز از امضای قرارداد خبری منتشر نشده و در این میان، درباره شرط رضا درویش برای این مربیان درباره حضور حتمی مهرداد خانبان در کادر فنی آینده پرسپولیس هم اخبار متعددی منتشر شده است. خانبان که آنالیزور کارلوس کی‌روش در تیم ملی فوتبال ایران بود، در سال‌های اخیر با سمت آنالیزور وارد پرسپولیس شد و سپس با ارتقای درجه، به روی نیمکت و دستیاری یحیی گل‌محمدی رسید، اما به دلیل عملکرد ضعیف، هم اوسمار برزیلی، جانشین گل‌محمدی و هم گاریدو، سرمربی قبلی پرسپولیس، او را کنار گذاشتند.

با وجود این، اصرار درویش بر ادامه حضور خانبان در کادرفنی و دستیاری سرمربیان بزرگ اروپایی، به موضوعی عجیب و مبهم برای هواداران پرسپولیس تبدیل شده است. این در حالی است که مدیران بانک شهر، سهامدار عمده پرسپولیس، و درویش پیش از این تاکید کرده بودند که برای عقد قرداد با مربیان گران‌قیمت هیچ‌ مشکل مالی ندارند و در نتیجه مشخص نیست چرا مذاکرات آنان بیش از یک ماه طول کشیده است.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

این اتفاق بیش از هرچیز به ضرر سرخ‌ها تمام خواهد شد، اما در شرایطی که این تیم به‌شدت با فقر بازیکن آماده و باکیفیت مواجه است، درویش بدون توجه به این مسئله و لزوم جذب دست‌کم سه مهره کلیدی، با اصرار بر جزئیات بی‌فایده در مذاکره با مربیان مختلف، زمان را از دست می‌دهد.

از برکناری خوان کارلوس گاریدو بیش از یک ماه می‌گذرد و این مربی اسپانیایی که ابتدا به تعطیلات رفته بود، بعدا هدایت الاتحاد را در لیبی برعهده گرفت، تاکنون سه بازی هم روی نیمکت این تیم نشسته و به پیروزی‌های متوالی رسیده است، اما هنوز از جانشین او در پرسپولیس خبری نیست؛ آن هم در شرایطی که قرمز‌ها تا پایان سال بازی‌های حساسی پیش‌ رو دارند و علاوه بر مسابقه روز یکشنبه با تراکتور، هفت روز دیگر باید به مصاف فولاد، تیم سوم جدول لیگ، بروند و ۱۱ روز دیگر هم باید برای مسابقه با الهلال، قدرتمندترین و پرستاره‌ترین تیم حال حاضر آسیا، آماده شوند.

در یک ماه گذشته صدها هزار هوادار پرسپولیس با راه‌اندازی کارزارهایی در شبکه‌های اجتماعی خواستار برکناری رضا درویش شده‌اند، اما روابط سیاسی و امنیتی او با شماری از مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی و حمایت‌های مستقیم رئیس مجلس شورای اسلامی و شهردار تهران از درویش، موجب ماندگاری او در پرسپولیس شده است.

بیشتر از فوتبال