طنین اعتراض مردم در آسمان ایران؛ آرزوی سرنوشت بشار اسد برای رهبر جمهوری اسلامی

گستردگی اعتراضات شبانه در تهران به قدری بود که از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب پایتخت را در بر گرفت

شامگاه یکشنبه بیست‌ویکم بهمن‌ماه در آستانه‌ سالگرد وقوع انقلاب اسلامی، فریاد «مرگ بر دیکتاتور» در آسمان تهران و بسیاری از شهرهای ایران طنین‌انداز شد.

ویدیوها و تصاویری که از شعارهای شبانه‌ مردم ایران در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، نشان می‌دهد که وابستگان حاکمیت در سر دادن شعار «الله‌اکبر» ناکام ماندند و در عوض شعارهایی چون «خامنه‌ای حیا کن، بشار اسد را نگاه کن»، «خامنه‌ای حیا کن، مملکت را رها کن»، «خامنه‌ای ضحاک، می‌کشیمت زیر خاک»، «مرگ بر خامنه‌ای قاتل» و «خامنه‌ای ننگت باد» که هزاران نفر از مردم از پنجره‌ و پشت‌بام‌ خانه‌هایشان سر دادند، بر فضای تبلیغاتی رژیم غالب بودند.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

بر اساس گزارش‌های منتشرشده در فضای مجازی، گستردگی اعتراض‌های شبانه در تهران چنان بود که از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب پایتخت را دربرمی‌گرفت. هم‌زمان با انتشار ویدیوهایی از شعارهای شبانه‌ مردم در شهرک اکباتان و جنت‌آباد، ویدیوهایی نیز از اعتراض‌های شبانه‌ مردم در تهرانپارس منتشر شد.

از شعارهای شبانه‌ مردم ایران در شهرهای مختلف از جمله شیراز، مشهد، اراک و کرمانشاه هم ویدیوهایی در شبکه‌های اجتماعی فراگیر شده است. بررسی این ویدیوها نشان می‌دهد که دستگاه تبلیغاتی جمهوری اسلامی برای جلوگیری از شنیده‌ شدن فریاد اعتراض مردم، با پخش شعار «الله‌اکبر» از بلندگو مساجد در محله‌های مختلف، تلاش کرده است اعتراض‌ها را کمرنگ کند.

با وجود تلاش‌های جمهوری اسلامی برای سرکوب صداهای معترض و تهدیدهای مداوم، اعتراض‌های مردمی نه‌تنها در قالب شعارهای شبانه، بلکه در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی نیز به‌شدت ادامه یافت؛ به‌گونه‌ای که برخی هشتگ‌ها علیه جمهوری اسلامی و رهبر آن، بارها بازنشر شدند.

در حالی‌ که جمهوری اسلامی برای برگزاری مراسم حکومتی بیست‌ودوم بهمن تمام امکاناتش را بسیج کرده است، شعارهای شبانه و اعتراض‌های مردمی، مستقیم علی خامنه‌ای را هدف قرار دادند و خشم عمومی از رهبر جمهوری اسلامی را آشکار کردند.

روز یکشنبه، اندکی پس از آنکه خامنه‌ای مذاکره با آمریکا را رد کرد، ارزش ریال به پایین‌ترین سطح آن سقوط کرد و نرخ دلار آمریکا به ۱۰۰ هزار تومان نزدیک شد. با گسترش نارضایتی عمومی، حتی برخی مقام‌های حکومتی نیز درباره احتمال شکل‌گیری اعتراض‌های مردمی ابراز نگرانی کرده‌اند؛ از جمله عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت حسن روحانی، که از آمران سرکوب معترضان در آبان ۹۸ بود، گفت که شرایط فعلی «خیلی نگران‌کننده‌تر» از آبان ۹۸ است.