مدیر منطقهای سازمان بهداشت جهانی گفت که کشورهای اروپایی میتوانند در ماههای پیش رو بدون نیاز به قرنطینه و تعطیلی سراسری، با افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا مقابله کنند.
هانس کلوگ، مدیر منطقهای سازمان بهداشت جهانی در اروپا گفت که بیمارستانهای سرتاسر قاره اروپا احتمالا شاهد افزایش شمار بیمارهای مبتلا به کووید-۱۹ در پاییز پیش رو خواهند بود.
این مقام ارشد پیشبینی کرد که شمار پذیرش افراد در بیمارستانها به دلیل کووید-۱۹، اوایل اکتبر افزایش خواهد یافت اما در عین حال گفت که کشورها «باید یاد بگیرند که چگونه با ویروس زندگی کنند» بدون آن که کشور را تعطیل کنند.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
آقای کلوگ به اسکای نیوز گفت: «بیایید منفی نباشیم- بالاخره پایانی وجود دارد، روزی که همهگیری را شکست میدهیم الزاما با کشف واکسن نیست. این روز وقتی است که یاد میگیریم با همهگیری زندگی کنیم، و میتواند همین فردا باشد.»
او افزود: «خبر خوب این که الان مانند فوریه گذشته نیست. در ماه فوریه باید کل جامعه را هدف قرار میدادیم. اکنون میتوانیم ویروس را هدف قرار دهیم و به شکل محلی کار کنیم… نمیتوانیم احتمال تعطیلیهای محلی را لحاظ نکنیم.»
آقای کلوگ گفت که بازگشایی بخش آموزش و تحصیل در بسیاری از کشورها «خبر خوبی» بود، و در عین حال هشدار داد که ممکن است «تعطیلی برخی مدارس محلی» ناگزیر باشد. او گفت: «ما باید با رویکرد مثبت، برای این امر آماده باشیم.»
این مقام مسؤول سازمان بهداشت جهانی همچنین به برنامه «امروز» در کانال چهار رادیوی بیبیسی گفت که بریتانیا و دیگر کشورهای اروپایی ممکن است قبل از فرارسیدن زمستان، شاهد افزایش چشمگیر سرایت بیماری باشند.
او گفت: «فراموش نکنیم که در حال ورود به سه پدیده هستیم - یکی بازگشایی مدارس برای سال تحصیلی است، دومی فرارسیدن فصل آنفلوآنزا است و سوم، افزایش موارد مرگومیر در میان جمعیت سالخورده در طی فصل زمستان است.»
او افزود: «بنابراین اگر در ماه اکتبر و به ویژه در اواخر نوامبر شاهد افزایش موارد پذیرش در بیمارستانها باشیم، متاسفانه من شخصا تعجبی نخواهم کرد- دلیلی برای مضطرب شدن نیست اما باید هشیار باشیم.
هنوز فعلا برای نتیجهگیری خیلی زود است اما میدانیم که چه کارهایی باید انجام شود.»
به دنبال گزارشها و انتقادها مبنی بر این که مسؤولان سازمان بهداشت جهانی در سفر سههفتهای به چین از ووهان بازدید نکردند، آقای کلوگ از تحقیقات این نهاد درباره منشاء ویروس کرونا دفاع کرد.
او گفت: «مایل نیستم روابط خوبمان با مسؤولان چینی را در این مرحله به خطر بیندازم.
ما روزانه تبادل اطلاعات میکنیم و من خوشبین هستم که همزمان با پیشرفت ما در کار، نتایج به بار خواهد آمد.»
سازمان بهداشت جهانی روز سهشنبه در گزارشی گفت که موارد کلی مرگومیر جهانی در هفت روز گذشته، در مقایسه با هفته گذشته سه درصد کاهش نشان داده است، و افزود که موارد جدید ابتلا در جهان به میزان یک میلیون و هشتصد هزار نفر افزایش یافته است.
اسپانیا، روسیه، فرانسه و اوکراین در اروپا، بالاترین شمار موارد جدید ابتلا در یک هفته آخر ماه اوت را شناسایی کردهاند، و افزایش دوباره موارد در اسپانیا با اوج موارد ابتلا در ماه مارس و آوریل گذشته برابری میکند.
© The Independent