کیم کارداشیان: گن زنانه «کیمونو» توهین به فرهنگ ژاپن نیست

«من احترام زیادی برای ارزش و جایگاه کیمونو در فرهنگ ژاپن قائل هستم»

AFP

پس از آنکه منتقدان ادعا کردند که نام‌گذاری برند جدید گن‌های زنانه کیم کارداشیان به اسم کیمونو توهین‌آمیز است، او هرگونه ادعای تعرض فرهنگی را رد کرد.

این ستاره‌ تلویزیونی روز سه‌شنبه مجموعه‌ای از زیرپوش‌هایی به رنگ پوست را معرفی کرد که به‌سرعت با واکنش شدید در رسانه‌های اجتماعی روبه‌رو شد. منتقدان به این نکته اشاره کرده بودند که کیمونو نام یک لباس سنتی ژاپنی است.

این ستاره‌ی ۳۸ ساله در بیانیه‌ای که در نیویورک تایمز منتشر شد، به این انتقادها پاسخ داد و ادعا کرد که با انتخاب این نام قصد داشته است تا «زیبایی و جزئیات» کیمونوی سنتی را برجسته سازد.

او افزود «من درک می‌کنم و احترام زیادی برای ارزش و جایگاه کیمونو در فرهنگ ژاپن قائل هستم.»

"برند گن‌های من با در نظر گرفتن همه جوانب و با تنوعی خاص تولید می‌شوند و من شدیدا به محصولی که قرار است وارد بازار شود افتخار می‌کنم.»

این کارآفرین زن افزود به هیچ وجه قصد ندارد لباسی را طراحی یا تولید کند که به نوعی شبیه یک لباس سنتی باشد یا به آن بی‌احترامی کند». و  نیز قصد ندارد به خاطر این واکنش‌های شدید، نام این برند را تغییر دهد.

کیم کارداشیان: بالاخره می‌توانم این پروژه‌ام را که در طول سال‌ گذشته روی آن کار کرده‌ام به شما معرفی کنم. حدود ۱۵ سال رویای این پروژه را در سر پرورانده‌ام. کیمونو نام گن‌های زنانه من است که راه حلی واقعا موثر برای زنان است.
بونکایوا: خیلی ناراحتم از اینکه اسم کیمونو برای چیزی استفاده شده که کاملا با چیزی که ما ژاپنی‌ها می‌شناسیم تفاوت دارد. کیمونو یک لباس سنتی ژاپنی است و ما به تاریخ و فرهنگ آن افتخار میکنیم. متأسفم، ولی احساس می‌کنم این انتخاب اسم ابلهانه است.

کیمونو لباسی سنتی است که قرن‌هاست ژاپنی‌ها آن را می‌پوشند. این لباس دارای آستین‌هایی بلند و کمربندی به نام اوبی است.   

طبق اطلاعات موزه‌ ویکتوریا و آلبرت، در اصل مردم عادی ژاپن این لباس را می‌پوشیدند، و اشراف از آن به عنون لباس زیر استفاده می‌کردند.

در قرن ۱۶ این تن‌پوش عمومیت پیدا کرده بود و همه‌ مردم از هر طبقه‌ اجتماعی آن را می‌پوشیدند.

این اولین بار نیست که کیم کارداشیان به تعرض فرهنگی متهم می‌شود.

در ماه آوریل او در یک مراسم کلیسا که شوهرش، کانیه وست، در کواچلا تدارک دیده بود، چیزی را پوشیده بود که به گفته برخی از مردم، «ماآنگ تیکا» بود که نوعی زیورآلات سنتی هندوستان است. این باعث شد که برخی او را به تعرض به فرهنگ هند متهم کنند.

سال گذشته این ستاره‌ تلویزیون به خاطر بافتن موهایش به شکلی که خود آن را «گیسوان بو درک» می‌نامید، مورد انتقاد قرار گرفت. او برای این اسم از فیلم ۱۰ به کارگردانی «بو درک» که در سال ۱۹۷۹ تولید شد، الهام گرفته بود.

© The Independent

بیشتر از زندگی