عکس فیروز زاهدی از الیزابت تیلور، ستاره انگلیسی - آمریکایی سینما در لباس عشایر قشقایی به مبلغ بیش از ۱۳ هزار پوند در حراج ساتبیز لندن فروخته شد. این عکس توسط بخش هنر قرن بیستم/ خاورمیانه از ساتبیز به مبلغ ۴ تا ۶ هزار پوند به حراج گذاشته شده بود که روز ۳۰ آوریل با شکستن رکورد، به مبلغ ۱۳ هزار و ۷۵۰ پوند در مزایده لندن به فروش رسید.
الیزابت تیلور به بهانه تبلیغ خط مستقیم پرواز ایران ایر تهران - نیویورک در ۱۹۷۶ (۱۳۵۵) توسط شرکت هواپیمایی ملی ایران (هما) به این کشور دعوت شد و فیروز زاهدی به عنوان همراه و عکاس خانم تیلور در این سفر همراه او فرستاده شد. ایندو که سابقه آشنایی پیشین نیز داشتند، در طول سفر رابطه دوستی و رفاقت بنا نهادند. فیروز زاهدی در این رابطه به ساتبیز گفت: «الیزابت به دیدارهایی برای نوشیدن چای در کاخ شاه، ناهار با این شاهزاده خانم و شام با آن شاهزاده خانم میرفت ولی من میدیدم که معذب است و یک ناراحتی در او وجود دارد. چون درست زمان جدایی وی برای بار دوم با ریچارد برتن بود و او عاشق ریچارد بود. ما به مکانهای مختلف عمومی و دیدنی میرفتیم و هر کدام یک دوربین داشتیم که از هم و از مناظر عکاسی میکردیم. در طول این سفر ما به هم نزدیکتر شدیم. فکر کنم او از صمیمیت و صداقت من خوشش آمد و به من اعتماد کرد. از دوران کودکیاش گفت و پدر و مادرش و از عشقش به ریچارد حرف زد».
زاهدی درباره ملاقات اولش با الیزابت تیلور گفت: «پسرعموی من، سفیر ایران در آمریکا بود و در سال ۱۹۷۶ با من تماس گرفت و گفت که از الیزابت تیلور دعوت کرده تا به سفارت ایران در آمریکا بیاید و بماند و من به کمک تو احتیاج دارم. آن موقع من ترم آخر دانشکده هنر را میگذراندم و امتحانات پایان ترم نزدیک بودند ولی به خاطر تیلور نرفتم. ما در مهمانی با هم آشنا شدیم و برای من خیلی جالب بود که او چقدر مودب، مهربان و دلسوز است. به او گفتم که خانوادهام از افراد نزدیک به دولت هستند و میخواهند که من هم در همان حوزه کاری بگیرم ولی من دانشکده هنر را انتخاب کردم. او مرا به ادامه کاری که دوست دارم تشویق کرد و گفت برو دنبال عکاسی. او هم چیزهایی درباره خودش گفت. من خیلی تعجب کردم و در عین حال خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم».
زاهدی ادامه داد: «وقتی به نیویورک برگشتیم، در هتل والدورف که هتل محل اقامت او بود، جشنی برپا شد که اندی وارهول، مدیر مجله اینترویو، هم حضور داشت. وسط کار، الیزابت گفت فیروز از من در ایران عکس گرفت که باید آنها را ببینی. من عکسها را آوردم و در حین دیدن، الیزابت به اندی گفت چرا عکس ها را در مجله ات چاپ نمیکنی؟ او هم گفت حتما، خیلی خوشحال میشوم. آن اولین عکس من در مجلههای رسمی و پرخواننده بود. بعدتر سال ۱۹۷۸ با الیزابت تماس گرفتم و گفتم کار عکاسی من نگرفته است و من میخواهم برگردم ایران و استخدام شوم. او گفت نه، من در فیلم جدیدم تو را به عنوان عکاس شخصی معرفی میکنم تا استخدامت کنند. تلفن را برداشت و تک نفره این کار را برای من جور کرد و آن آغاز حرفه من بود».
فیروز زاهدی درباره عکس فروخته شده گفت: «ما به بازار میرفتیم و او کلی لباسهای محلی میخرید. اتاق هتل پر شده بود از کوه لباس و پارچه. یک روز الیزابت گفت من اینها را بپوشم و تو از من عکس بگیر. خیلی طبیعی اتفاق افتاد. وقتی من عکس او را در این لباس گرفتم فقط من، او و طراح لباسش حضور داشتیم. دستیار، مدیر تبلیغات و کس دیگری نبود. معمولا عکس که میگیرم ۱۵ نفر پشت من هستند و من باید تمرکز کنم روی سوژهام ولی اینجا هیچکس نبود و زنی بود که برای میلیونها نفر ستاره معروفی است ولی برای من در آن لحظه دوست بود. در این عکس من صورت تیلور را جدا کردم چون چشمانش تمام احساسات او در آن مقطع از زندگیاش را نشان میدهند».
زاهدی افزود: «سال ۲۰۱۰ مدیر نمایشگاه هنر قرن بیستم به دیدن من آمد و گفت که میخواهند نمایشگاهی از ایران قبل از انقلاب برگزار کنند و از من پرسید چه دارم. جعبهها را جابجا کردم تا بتوانم عکسهای آرشیو شده را پیدا کنم. در طول نمایشگاه تغییری در من رخ داد. چون عکسها خیلی معنای احساسی برای من داشتند، زمان برد تا بتوانم خودم را از آنها جدا کنم و از دور به اهمیت تاریخی آن عکسها پی ببرم».
الیزابت تیلور در سال ۱۹۳۲ به دنیا آمد و در مارس ۲۰۱۱ بر اثر ایست قلبی درگذشت. او برنده دو جایزه اسکار در نقش بهترین بازیگر زن و از مشهورترین بازیگران سینمای هالیوود بود که در فیلمهای کلئوپاترا و گربه روی شیروانی داغ بازی کرد.
پیش از انقلاب اسلامی ایران هنرپیشههای هالیوودی از جمله آلن دلون به ایران سفر میکردند. پس از انقلاب، ژولیت بینوش همراه عباس کیارستمی به ایران سفر کرد.
زاهدی عکاس مطرح پرتره است که عکس ستاره هایی چون مریل استریپ، نیکول کیدمن، آنجلینا جولی و لئوناردو دی کاپریو را گرفته است. حراج ساتبیز در هفته خاورمیانه برگزار شد که آثار هنرمند اماراتی، حسن شریف و نقاش و مجسمه ساز ایرانی، بهمن محصص، نیز نمایش داده شد و در کل ۳.۴ میلیون پوند فروش داشت.