یک نماینده مجلس: لایحه عفاف و حجاب را به ناکجاآباد فرستادند

حسین جلالی: دیگر کسی سراغ این لایحه را نگیرد، به این مجلس نمی‌رسد

حسین جلالی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، در گفت‌وگو با سایت دیده‌بان ایران اعلام کرد لایحه عفاف و حجاب در این مجلس بررسی نمی‌شود.

جلالی گفت:‌ «صادقانه به مردم بگویید که این مجلس در حوزه حجاب و عفاف دیگر مصوبه‌ای نخواهد داشت، چه موافقان و چه مخالفان خیالشان راحت باشد. بگویید این لایحه را به ناکجاآباد فرستادند و دیگر کسی سراغ این لایحه را نگیرد.»

لایحه عفاف و حجاب سه‌شنبه گذشته پس از ماه‌ها حاشیه سرانجام در مجلس با قید یک فوریت رای آورد. این لایحه پیش از این بنا بود با دوفوریت بررسی شود و یک‌فوریتی شدن آن یعنی برای بررسی در مجلس به زمان بیشتری نیاز دارد. البته از همان ابتدا هم برخی گمانه‌زنی کرده بودند که عمر این مجلس به بررسی این لایحه قد ندهد.

این احتمال وجود دارد که نمایندگان مجلس به امید رای‌ آوردن در دور بعد یا سلب مسئولیت از خود در تصویب این لایحه پر ایراد و به عقیده برخی حقوقدانان، خلاف قانون، به یک فوریتی‌شدن آن رای داده‌ باشند.

حسین جلالی گفت جبهه مخالف حجاب اجباری در لباس خودی ظاهر شده است و نمی‌خواهد این قانون به تصویب برسد.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

او ادعا کرد: «در واقع بی‌قانونی در حوزه حجاب را از قانومندی و ضابطه‌مندی بیشتر به نفع خود می‌دانند. از حجم زیاد پیامک‌های ارسال‌شده به نمایندگان، سبک و سیاق محتوا و تهاجمی که به این لایحه می‌شود، معلوم است که این‌ها دغدغه‌مندان حجاب نیستند بلکه مخالفان حجاب و عفاف‌اند ولی در لباس خودی ظاهر شده‌اند و می‌خواهند به اسم دوستداران این لایحه آن را بسوزانند که موفق هم شدند.»

او مدعی شد که محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این اتفاق نقش دست داشته است: «ریاست مجلس هم نمی‌دانم نظرشان این بود یا خیر اما با فرایندی که تعریف کردند، می‌توانیم بگوییم که لایحه حجاب و عفاف به این مجلس نخواهد رسید.»

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه نوبت بررسی این لایحه تقریبا دو سال دیگر خواهد بود گفت: «از عمر این مجلس دیگر چیزی باقی نمانده است. با این تفاصیل، من احساس کردم که حمله به این لایحه کار خودی‌ها نبود، بلکه کار مخالفان حجاب و عفاف بود ولی با لباس خودی توانستند مسئولان را متقاعد کنند تا این لایحه مسکوت گذاشته شود.»

حسین جلالی در ادامه با اشاره به پیامک‌هایی که در جریان تصویب این لایحه به نمایندگان ارسال شد، گفت: «قطعا پیام‌هایی که ارسال می‌شدند، سازماندهی شده بودند. ممکن است افرادی هم پیام‌ها را دلسوزانه کپی کنند، ولی اینکه برای نزدیک ۳۰۰ نماینده روزی ۵۰۰-۴۰۰ پیامک ارسال شود که با ادبیات بچه مسلمان دلسوز هم مطابقت ندارد، گواه این مدعی است که کار مخالفان این لایحه بوده است. اگر هم دلسوزی در این میان بوده، در زمین دشمن بازی کرده است.»