نظرسنجی سراسری جدیدی در ایالات متحده نشان میدهد که فقط یکسوم آمریکاییها از عملکرد جو بایدن در کاخ سفید رضایت دارند.
شبکه خبری فاکس نوشت که در نظرسنجی دانشگاه مانمت (Monmouth) که دوشنبه، ۱۸ دسامبر (۲۷ آذر)، منتشر شد، فقط ۳۴ درصد از شرکتکنندگان رئیس جمهوری بایدن را تایید کردند و ۶۱ درصد گفتند که به او نمره قبولی نمیدهند.
چنانکه نظرسنجی فوق نشان میدهد، نرخ تایید و میزان رضایت از بایدن در سه سالی که در جایگاه رئیس جمهوری در کاخ سفید بوده، به پایینترین حد رسیده است.
آمریکاییهایی که در این نظرسنجی از آنان پرسش شد، مشخصا در زمینه مدیریت مهاجرت (۲۶ درصد) و مدیریت تورم (۲۸ درصد) از بایدن ناراضی بودند.
پتریک موری، مدیر موسسه نظرسنجی دانشگاه مانمت، گفت:«دولت بایدن بر سرمایهگذاری در زیرساختها و برخی شاخصهای اقتصادی بازارگرمی میکند. این دادهها ممکن است واقعی باشند، اما اغلب مردم آمریکا هنوز از افزایش قیمتهای ناشی از تورم پساکرونا رنج میکشند و به نظر میرسد که همین نکته افکار عمومی را شکل میدهد.» او افزود: «اصرار به فرستادن پیامی که به مردم میگوید برداشتشان از وضعیت غلط است، خطر سیاسی دارد.»
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
موری تاکید کرد که بدون شک تعلق حزبی در نحوه دیدگاه افراد به وضعیت مالی خود تاثیر دارد، اما بخش بزرگی از رایدهندگان طرفدار حزب دموکرات نیز آرزو میکنند که بایدن به اولویتهایشان اهمیت بیشتری بدهد.»
رتبه مقبولیت، شاخص مهمی درباره عملکرد، نفوذ و محبوبیت روسای جمهوری است و معیاری که به دقت به آن توجه میشود؛ بهویژه وقتی که رئیس جمهوریای در پی دور اول، جویای پیروزی در دور دوم باشد، و جو بایدن ۸۱ ساله گفته است که در انتخابات ۲۰۲۴ مجددا رقابت خواهد کرد.
دو هفته پیش در نظرسنجی والاستریت ژورنال جو بایدن با ۳۷ درصد میزان رضایت، در پایینترین رتبه قرار گرفته بود. اما نظرسنجی سراسری جدید فاکسنیوز که یکشنبه منتشر شد میزان مقبولیت بایدن را ۳۴ درصد نشان داد.
شبکه خبری فاکس نوشته است که جو بایدن و همسرش جیل از نتایج نظرسنجیهای اخیر ناراضیاند و به دستیاران نزدیک رئیس جمهوری و دوستانشان گفتهاند که سقوط مداوم میزان مقبولیت رئیس جمهوری در نظرسنجیها، آنان را کلافه کرده است.
نرخ مقبولیت بایدن در میان رایدهندگان در شش ماه اول حضورش در کاخ سفید بیش از ۵۰ درصد بود. با این حال، محبوبیت او از اوت ۲۰۲۱ و تصمیم جنجالی او به خروج سریع نیروهای آمریکایی از افغانستان، و سپس افزایش شمار ابتلا به کووید-۱۹ در آن تابستان، بهویژه در میان افراد واکسینهشده، رو به سقوط گذاشت.
سقوط تایید عمومی بایدن، از تورم بالا و موج مهاجران ورودی به ایالات متحده از طریق مرز مکزیک نیز ناشی میشود.
وضعیت جو بایدن در این مرحله در مقایسه با بیل کلینتون، جورج بوش و باراک اوباما، سه رئیس جمهور قبلی که در موقعیت مشابه قرار داشتند، به مراتب پایینتر است.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق ایالات متحده، در اکثر نظرسنجیهای از اکتبر به این سو، در موقعیت برتری در قیاس با بایدن قرار دارد.