به گزارش هرانا، شماری از پرستاران و کادر بهداشت و درمان کشور در پی فراخوان قبلی، در شهرهای تهران، ایلام، یاسوج، پلدختر، شیراز، مشهد، و اسدآباد دست به تجمع و اعتراض زدند. پرستاران به قراردادهای ۸۹ روزه و شرایط نامناسب شغلی خود معترضند.
بسیاری از بیمارستانها و دانشگاههای علوم پزشکی بهجای استفاده از ظرفیتهای قانونی استخدام، قرارداد ۸۹ روزه با پرستاران میبندند. این نوع قراردادهای کاری باعث شده است این گروه کادر درمانی، که در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار دارند، از کمترین امنیت شغلی ممکن بهرهمند باشند. پیشتر، عبدالله صفری، قائممقام سازمان نظام پرستاری، گفته بود که به محض اوج گرفتن کرونا، مراکز بهداشتی اطلاعیه جذب پرستار ۸۹ روزه میدهند، و با فروکش کردن موج همهگیری، این نیروها را بیکار و رها میکنند.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
نورالدین سلطانیان، مدیر دفتر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در پی برگزاری تجمع پرستاران در آن شهر در روز شنبه ۹ بهمن، در گفتوگو با ایسنا گفت که با وجود قولی که برای افزایش ضریب حقوق پرستاران داده شده بود، بودجهای برای این کار تأمین نشده است و پرستاران خواستار رسیدگی به این مسئلهاند.
نورالدین سلطانیان افزود که پرستاران درخواستهای شغلی دیگری همچون افزایش حق مسکن، حق خواربار، و مطالبات بهرهوری دارند. او میگوید این مطالبات سالیان سال تلنبار شده است.
در تجمع امروز در اصفهان، پرستاران از جمله شعار میدادند: «تنهاترین دستهایم، از وعدهها خستهایم.»
به گزارش ایلنا، در یاسوج نیز تجمعکنندگان با حمل پلاکاردهایی، از دولت و وزارت بهداشت خواستار احقاق حقوق خود شدند.
پرستاران و کادر بهداشت و درمان شرکت کننده در این تجمع که در میدان استانداری این شهر برگزار شد، در اعتراض به قراردادهای ۸۹ روزه و شرایط نامناسب شغلی خود گرد هم آمدند و خواستار برخورداری از فوقالعاده خاص با حداقل ضریب سه، و تبدیل وضعیت نیروهای غیررسمی شدند.