ستاره ۳۸ ساله و خستگی‌ناپذیر؛ رونالدو پردرآمدترین ورزشکار جهان شد

کریستیانو رونالدو با انتشار یک توییت به زبان عربی، شایعات درباره ناراحتی‌اش از پیوستن قریب‌الوقوع مسی به الهلال را تکذیب کرد

کریستیانو رونالدو - AFP

نشریه فوربس در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد کریستیانو رونالدو، فوق‌ستاره دنیای فوتبال، پس از انتقال به باشگاه النصر عربستان سعودی، به پردرآمدترین ورزشکار حال حاضر دنیا تبدیل شده است.

این موضوعی است که از سال ۲۰۱۷ تاکنون دیگر برای کاپیتان تیم ملی پرتغال و بهترین گلزن تاریخ فوتبال دنیا در رده ملی، پیش نیامده بود. فوربس می‌گوید مهاجم ۳۸ ساله پرتغالی در ۱۲ ماه گذشته ۱۳۶ میلیون دلار (۱۰۸.۷ میلیون پوند) درآمد داشته است.

ارزش قرارداد او با النصر بیش از ۲۰۰ میلیون یورو (۱۷۶.۵ میلیون پوند) در سال است. لیونل مسی، دیگر ستاره فوتبال جهان و کاپیتان تیم قهرمان جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، با قرارداد ۱۳۰ میلیون دلاری‌ (۱۰۳.۹ میلیون پوند) با پاری‌سن‌ژرمن، در رتبه دوم در فهرست فوربس برای پردرآمدترین ورزشکاران حال حاضر دنیا قرار دارد.

اگر قرارداد ۴۰۰ میلیون یورویی مسی با الهلال عربستان در روزهای آینده امضا شود، مسی بار دیگر از رونالدو پیشی خواهد گرفت و به گران‌ترین فوتبالیست تاریخ تبدیل می‌شود.

در ۲۴ ساعت گذشته پس از انتشار اخباری مبنی بر نهایی شدن قرارداد مسی با الهلال، در رسانه‌های اجتماعی شایعاتی مبنی بر ناراحتی رونالدو از این اتفاق و تصمیمش برای ترک عربستان سعودی منتشر شد که ستاره سابق رئال مادرید و منچستریونایتد، صبح پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت با انتشار یک توییت کوتاه به زبان عربی، آن‌ها را رد کرد.

پس از کریستیانو رونالد و لیونل مسی، کیلیان امباپه، فوق‌ستاره جوان دنیای فوتبال و باشگاه پاری‌ سن‌ژرمن، در رده سوم فهرست پردرآمدترین ورزشکاران دنیا قرار دارد. مهاجم تیم ملی فرانسه در یک سال گذشته ۱۲۰ میلیون دلار درآمد داشته است.

پس از آن‌ها، لبرون جیمز، ستاره آمریکایی باشگاه لس‌آنجلس لیکرز با درآمد ۱۱۹.۵ میلیون دلاری، سائول آلوارز، بوکسور میان‌وزن مکزیکی با ۱۱۰ میلیون دلار و داستین جانسون و فیل میکلسون، دو گلف‌باز آمریکایی با درآمدهای ۱۰۷ و ۱۰۶ میلیون دلاری در سال، در رتبه‌های چهارم تا هفتم پردرآمدترین ورزشکاران دنیا در یک سال اخیر قرار دارند.

در فهرست فوربس، استفن کری، بهترین شوت‌زن ان‌بی‌ای و ستاره تیم بسکتبال گلدن‌استیت واریرز، با درآمد ۱۰۰ میلیون دلار، راجر فدرر، اسطوره سوییسی دنیای تنیس با درآمد ۹۵.۱ میلیون دلار و کوین دورانت، فوروارد آمریکایی تیم بستکبال فنیکس سانز، با درآمد ۸۹.۱ میلیون دلاری در یک سال اخیر، در رده‌های بعدی قرار دارند.

راجر فدرر، قهرمان ۲۰ گرنداسلم در دنیای تنیس، تنها ورزشکار غیرفعال این لیست است که به علت محبوبیت زیاد، همچنان درآمد زیادی از تبلیغات دارد.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

داستین جانسون و فیل میکلسون، اولین گلف‌بازانی‌اند که پس از تایگر وودز، اسطوره آمریکایی دنیای گلف، در فهرست ۱۰ ورزشکار پردرآمد فوربس جای گرفته‌اند. جانسون در سال ۲۰۲۲ حتی جزو ۵۰ بازیکن برتر دنیای گلف هم نبود، اما پس از تبدیل شدن به اولین بازیکن مطرحی که به باشگاه متمول سعودی، لیو گلف (LIV Golf)، پیوست، درآمدش رشد چشمگیری کرد.

محاسبه این ارقام در فوربس بر اساس مجموع درآمدهای درون زمین ورزش از جمله حقوق، جوایز و پاداش و درآمدهای خارج از زمین ورزش مانند معاملات، حمایت‌های مالی، هزینه‌های ورزشکاران و سایر درآمدهای مجاز است.

عربستان سعودی با سرمایه‌گذاری هنگفت در ورزش که از سال ۲۰۲۱ با خرید باشگاه نیوکاسل در لیگ جزیره اوج گرفت، قصد دارد به‌زودی لیگ برتر فوتبال این کشور را جزو هفت لیگ برتر در دنیا کند. این کشور برای کسب میزبانی جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۳۰  بیشترین بخت را دارد.

ثروتمندان کشورهای حاشیه خلیج فارس با برنامه‌ریزی‌های دقیق در رشته‌های ورزشی مختلف تلاش می‌کنند تا جای ممکن گردشگران بیشتری را به کشورشان بکشانند و هم‌زمان با صرف هزینه‌های میلیاردی در کشورهای دیگر مانند تلاش برای خرید باشگاه منچستریونایتد، برای تبدیل شدن به یکی از قطب‌های اصلی ورزش و تفریح در دنیا راه چندان سختی در پیش ندارند.

بیشتر از فوتبال