با توجه به پیشرفتهای اقتصادی عربستان سعودی در سالهای اخیر و کسب دستاوردهای مهم در زمینههای رسانه و فناوری، سرمایهگذاران بسیاری از جمله شرکتی از هنگکنگ به فرصتهای سرمایهگذاری در این کشور چشم دوختهاند.
به گزارش عرب نیوز، پاتریک تسانگ، رئیس شرکت گروه تسانگ، اعلام کرد که عربستان سعودی به سمت عصر جدیدی از توسعه سوق خواهد یافت و به همین دلیل، شرکت او مشتاق حضور در این کشور خلیج فارس و بهرهمندی از فرصتهای آن است.
او در گفتوگو با عربنیوز تاکید کرد: «من پیشبینی میکنم که در پنج، ۱۰ یا ۱۵ سال آینده، اینجا مکانی است که فعالیتهای اقتصادی به شکل گستردهای سودآور خواهد بود. به همین دلیل، ما قصد داریم در زمینههای رسانهای و فناوری در عربستان سعودی سرمایهگذاری کنیم.»
تسانگ گفت که گروهش در حال برنامهریزی برای ایجاد یک مرکز ویژه در ریاض است. او جزئيات بیشتری در این زمینه ارائه نکرد. با این حال، فاش کرد که این گروه امیدوار است اقدامهای لازم را برای افتتاح این مرکز تا سال ۲۰۲۴ نهایی کند.
این سرمایهگذار هنگکنگی افزود: «من معتقدم که فناوری بخش مهمی از زیرساختهای چشمانداز ۲۰۳۰ خواهد بود، بهعنوان مثال، فناوری پاک، انرژیهای تجدیدپذیر، بازیهای ویدیویی و انواع فناوریهای دیگر در عربستان سعودی به شکلی موفقیتآمیز اجرا خواهد شد.»
تسانگ گفت که روابط دوجانبه بین عربستان سعودی و چین قوی است و هر روز «بهتر و بهتر میشود».
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
او ریاض را دارای یک اقتصاد پررونق دانست و افزود: «حضور در اینجا بسیار هیجانانگیز است زیرا میبینم که فرصتهای زیادی برای پیشرفت وجود دارد.»
این مدیر ارشد از پیشرفت تکنولوژیکی در حال انجام در عربستان سعودی نیز تمجید کرد.
او با بیان تجربهاش از دیدار با شاهزاده بندر بن سعود بن خالد، دبیر کل بنیاد ملک فیصل، برای صرف شام در رستورانی در ریاض گفت: «در این رستوران امکانات فناوری را برای سفارش و پرداخت صورتحساب دیدم که آن را در جای دیگری ندیده بودم. به کارگیری این فناوریها میتواند زندگی روزمره مردم را بسیار آسان کند و برای من بسیار جالب توجه بود.»
شرکت تسانگ که در هنگکنگ مستقر است، همچنین قصد دارد در آینده گروهی را مرتبط با بیوتکنولوژی به خاورمیانه بیاورد. او در این زمینه افزود: «من فکر میکنم زمان مناسب و مکان مناسب را شناختهایم. ما اینجا هستیم و برای بلندمدت اینجا خواهیم بود.»
او تاکید کرد که انتقال فناوری و دانش در زمینه بیوتکنولوژی میتواند به منطقه بهویژه برای حمایت از توسعه جوانان و دانشگاهها کمک کند.
صندوق بینالمللی پول در گزارشی در ۲۸ سپتامبر اقتصاد عربستان سعودی را «در حال تغییر» توصیف کرد و دلیل آن را اصلاحات در حال اجرا در آن کشور برای کاهش وابستگی به نفت، تنوعبخشی به منابع درآمد و افزایش رقابت بیان کرد.
عربستان سعودی قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ رشد تولید ناخالص داخلیاش را به ۶۵ درصد برساند. این کشور در عین بهرهمندی از منابع نفتی، تلاش میکند از طریق ایجاد پروژههای بلندمدت مانند تولید خودروهای الکتریکی و توسعه گردشگری وابستگی اقتصادش به نفت را کم کند.