سرمایه‌گذاری بزرگ ابوظبی در هوش مصنوعی و فناوری فضایی

خلدون مبارک، مدیرعامل شرکت «مبادله»، از سرمایه‌گذاری این شرکت در آمریکا و آسیا سخن گفت

خلدون المبارک، مدیر عامل شرکت سرمایه‌‌گذاری مبادله در  اجلاس سران دولت‌های جهانی در دبی، سخنرانی می‌کند - reuters

مدیرعامل شرکت سرمایه‌‌گذاری «مبادله» ابوظبی روز چهارشنبه اعلام کرد که این شرکت امسال سرمایه‌‌گذاری چشمگیری در عرصه هوش مصنوعی و فناوری فضایی خواهد کرد. صندوق سرمایه‌گذاری دولتی ابوظبی همچنین اعلام کرد که سرمایه‌‌گذاری بیشتری در آمریکا خواهد کرد.

خلدون مبارک، مدیرعامل شرکت مبادله، در کنفرانس سرمایه‌گذاران در ابوظبی گفت که صندوق‌های سرمایه‌گذاری دولتی این فرصت و مسئولیت را دارند که از سرمایه‌گذاران دارایی (مالی) به عوامل پیشرفت جهانی (در فناوری) تبدیل شوند.

او گفت: «قصد ما سرمایه‌گذاری بیشتر در بازار آمریکا و توسعه محصولات سرمایه‌گذاری استراتژیک و آینده‌نگر در بریتانیا و اروپا و فرانسه است.»

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

به گفته مبارک، شرکت مبادله- که ناظر بر مصرف ۲۷۶ میلیارد دلار دارایی است- امسال نیز در بخش مراقبت‌های بهداشتی، زیرساخت‌های دیجیتال، و تامین مالی سرمایه‌گذاری خواهد کرد. این شرکت همچنین تخصیص بلندمدت سرمایه به کشورهای آسیایی را افزایش خواهد داد.

«ما در مسیر پیشرفت و سرمایه‌گذاری با هدف یافتن راه‌حل‌هایی برای چالش‌های جهانی گام برمی‌داریم.»

به گفته مبارک، از آنجا که توجه صندوق دولتی سرمایه‌گذاری بر روندهای بزرگ دنیای امروز و جمعیت جهانی متمرکز شده است، صندوق زیر نظر دولت برای شرکت در بازارهای بلندمدت و پویا در آسیا بزرگ‌تر می‌شود. بر همین مبنا، تخصیص دارایی بلندمدت به کشورهای آسیایی مانند ژاپن، چین، کره، و البته هند رو به افزایش است.

بنا به گزارش رویترز، مبارک هنوز مشخص نکرده است که شرکت سرمایه‌گذاری مبادله امسال چه میزان سرمایه به طرح‌های سرمایه‌گذاری در آمریکا، چین، یا کشورهای دیگر اختصاص خواهد داد.

افزایش تخصیص دارایی بلندمدت به سرمایه‌گذاری در کشورهای آسیایی حاکی از اطمینان شرکت مبادله به ناپایداری رکود اقتصادی در چین و این روند است که شاهد فرصت‌های سرمایه‌گذاری چشمگیری در درازمدت در این کشور خواهیم بود.

امارات و چین روابط سیاسی و اقتصادی نزدیکی دارند، اما مبارک در سخنرانی‌اش گفت که سرمایه‌گذاری‌ها صرفا بر اساس جذب فرصت‌های سرمایه‌گذاری است و دلایل ژئوپلیتیکی ندارد.

واشینگتن در مورد مشارکت‌ کشورهای حاشیه خلیج‌ فارس و چین بسیار نگران است، زیرا از این هراس دارد که فناوری حساس آمریکا در معرض خطر قرار گیرد.

بیشتر از جهان