طبق اخبار منتشر شده در حالی که تهدید موج دوم کرونا ممکن است از راه برسد، افراد دارای اضافهوزن از جمله گروههای آسیبپذیری دیگری هستند که ممکن است به آنها دستور بدهند پاییز امسال از خانه بیرون نیایند.
گویا دولت بریتانیا برای آن که در فصل زمستان آمادگی داشته باشد و دوباره مجبور به اعلام قرنطینه سراسری نشود در پی یافتن «الگوی پیشرفتهتری» برای حفاظت از مردم است. به گفته یکی از وزرای دولت بریتانیا در مصاحبه با ساندی تلگراف، بخشی از این برنامه رهیافت «همه را به یک چوب نراندن» است که در آن افراد خیلی آسیبپذیر را شناسایی میکنند و به آنان میگویند در خانه بمانند.
به نوشته این روزنامه مقامات دولتی در حال تحلیل دادههای سازمان خدمات بهداشت ملی در مورد گروههای آسیبپذیری مثل افراد دارای اضافهوزن و کهنسالان بالای ۵۰ سالاند تا در برابر موج دوم کرونا که احتمالاً در راه است آمادگی داشته باشد.
این روزنامه به نقل از این وزیر هیأت دولت نوشته است: «کمکم فهمیدهاند که باید سن را در نظر بگیرند. حفاظت سراسری بیش از حد کلی است. چندان عاقلانه نیست که بگوییم تمام افراد دارای اضافهوزن باید در قرنطینه قرار گیرند.»
در آغاز ماه اوت میلیونها نفر که با شروع قرنطینه در خانه حبس شده بودند برای نخستین بار بعد از چهار ماه توانستند از خانه بیرون بیایند.
اما در منچستر بزرگ، بخشهایی از لانکشایر و یورکشایر غربی که در شمال انگلستان قرار دارند قرنطینه سختگیرانهتری برقرار بوده است زیرا میزان انتقال کرونا در این نواحی در هفتههای اخیر افزایش یافته بود. پرستون یکی از آخرین مناطقی بود که اقدامات سختگیرانهتر در آن برقرار شد.
خبر اجباری کردن قرنطینه خانگی افراد دارای اضافهوزن در پی اجرای پیکار جدید ضدچاقی دولت برای رسیدن مردم به تناسب اندام و سلامت بیشتر و نیز کمک به آنان برای مقابله با ویروس کرونا منتشر میشود.
پیکار «سلامت بیشتر» برای مقابله با چاقی و کمک به مردم در کاستن از وزنشان طراحی شده است. طبق آمار جدید حدود دو سوم (۶۳ درصد) بزرگسالان انگلستان اضافهوزن دارند یا چاقند و یک سوم کودکان وقتی دبستان را به پایان میرسانند اضافهوزن دارند یا چاق هستند.
بوریس جانسون که خودش اضافهوزن دارد و در ماه آوریل دچار کرونا شده بود، ریاست این پیکار را به عهده دارد. او گفت: «وزن کم کردن سخت است اما با ایجاد تغییرات کوچکی در سبک زندگی، همگی میتوانیم به تناسب اندام برسیم و سالمتر شویم.
اگر همگی تلاش خود را بکنیم میتوانیم مخاطرات بهداشتی را کاهش دهیم و از خودمان در برابر کرونا حفاظت کنیم. در عین حال فشار را هم از روی سازمان خدمات ملی بهداشت برداریم.»
© The Independent