یک مین مغناطیسی در ورودی دفتر استاندار طالبان در تخار منفجر شد

منابع محلی از کشته شدن سه عضو طالبان در این انفجار خبر دادند

طالبان از انتشار جزئیات در مورد انفجار در تالقان جلوگیری کردند - @HashteSubhDaily/twitter

وقوع یک انفجار حوالی ساعت دو بعد‌از‌ظهر، روز پنجشنبه ۲۹ دی‌ماه، در شهر تالقان مرکز استان تخار در شمال شرقی افغانستان گزارش شد. منابع محلی به رسانه‌ها گفتند که این حادثه ناشی از انفجار یک مین مغناطیسی در یک خودرو نظامی نوع رنجر بوده است.

مبین صافی، سخنگوی فرماندهی پلیس تخار، وقوع این انفجار را تایید کرد، اما جزئیاتی در‌مورد تلفات ناشی از این حادثه ارائه نکرد.

منابع محلی در تخار گفتند که انفجار در حالی رخ داده است که مقام‌های محلی طالبان در دفتر استاندار این گروه جلسه اداری برگزار کرده بودند و تدابیر شدید امنیتی در اطراف ساختمان دفتر استاندار وجود داشت.

برخی از رسانه‌های داخلی افغانستان به نقل از منابع محلی نوشته‌اند که در نتیجه این انفجار سه تن کشته و دو تن دیگر زخمی شد‌ه‌اند. منابع آگاه قربانیان این حادثه را افراد طالبان معرفی کردند، اما در‌مورد هویت آنان جزئیات بیشتری ارائه نکردند. تاکنون هیچ منبع رسمی این آمار را تایید نکرده است.

این سومین انفجار در یک ماه گذشته در مرکز شهر تالقان است. طالبان جزئیات بیشتری از این انفجارها در اختیار رسانه‌ها قرار نداده‌اند. رسانه‌های محلی در استان‌های دورتر از کابل، به‌دلیل ترس از طالبان معمولا جزئیات کاملی از وقایع امنیتی بازتاب نمی‌دهند.

طالبان به‌شدت تلاش می‌کنند تا رخدادهای امنیتی را که نشان‌دهنده ضعف این گروه در تامین امنیت و مقابله با دیگر گروه‌های تروریستی است، از چشم رسانه‌ها دور نگه دارند. در حالی که کشورهای منطقه و جهان، با گذشتن یک سال و پنج ماه از حاکمیت طالبان، به‌شدت نگران گسترش فعالیت‌های گروه‌های تروریستی مانند داعش و القاعده در افغانستان‌اند، اما طالبان مدعی‌اند که با القاعده ارتباطی ندارند و داعش را در داخل خاک افغانستان سرکوب کرده‌اند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان، اخیرا در پاسخ به گفته‌های سخنگوی وزارت دفاع آمریکا مبنی بر تقویت داعش در افغانستان و توان مقابله آمریکا با تهدیدهای تروریستی در منطقه‌، در رشته توییتی گفت که داعش از گذشته در افغانستان حضور داشت، اما اکنون فقط چند پایگاه کوچک در این کشور دارد. او در حالی بر موفقیت طالبان در سرکوب داعش تاکید کرد که در یک ماه اخیر، داعش دست‌کم مسئولیت دو حمله خونین در کابل را به عهده گرفته است.