خاطرات مردم هند اگر در جنگهای کافرکش محمود غزنوی خلاصه میشد، امروز کسی جرات نداشت در شبهقاره، نام ایران را بر زبان آورد. بااینهمه هنوز هم نامهای محمود و مسعود و نادر در بسیاری از ایالات هند نامهای سیاه و مذمومی است. اما زبان و فرهنگ فارسی مرهمی بوده که تحمل زخمهای تاریخی را آسانتر کرده است. مغولان در هند زبان فارسی را به زبان دربار و فرهنگ و ادب و هنر تبدیل کردند، بهگونهای که در عصر شماری از پادشاهان صفوی ادیبانی چون صائب تبریزی به هند رفتند و تبعیدیان دیار بابر و جهانگیر شدند.
بعد از استقلال هند، دولت ایران همواره سفیران و مامورانی به هند میفرستاد که یا از بزرگان ادب و فرهنگ بودند یا از برجستگان سیاست، مردانی از این دست:علی معتمدی، موسی نوری اسفندیاری، علی اصغر حکمت، مرتضی مشفق کاظمی، عبدالحسین مسعود انصاری، فریدون آدمیت فروردین، جلال عبده، محمدرضا امیرتیمور، غلامعلی وحید مازندرانی، محمد معظمی گودرزی نور و غلامرضا تاجبخش دولو.پیش از پهلوی نیز آن زمان که نایبالسلطنه انگلیسی زمامدار هندوستان بود، دولتمردانی سرشناس به هند اعزام میشدند.
رژیم جهل و جور و فساد از همان ابتدا چون قصد نشر فرهنگ و ادب و زبان ما را در هند نداشت، سفیرانی از اوباش سپاه و قاتلان حرفهای به هند اعزام کرد. کسانی مانند اسدی لاری و زرگر یعقوبی، علیرضا شیخ عطار و ایرج دهقی!! هند سرزمینی که به فقر مشهور بود، امروز در پرتو دموکراسی سکولار، ۷۲ ملت را زیر پرچمی واحد جمع کرده است که به ملیت و فرهنگ خود میبالند و در چهار دهه عقبماندگی خانه پدری هرروز عرصهای را در علم و صنعت و توسعه فتح کردهاند. میلیونها مهاجر هندی در چهارسوی جهان میلیاردها دلار به سرزمین خود حواله میکنند و در صحنه علم و صنعت و فرهنگ و خدمات در بسیاری از سرزمینها به بالاترین جایگاه رسیدهاند.
رژیم ولایتفقیه در پرتو سیاست احمقانه نشر مذهب شیعه و بالابردن رایت اسلام ناب محمدی ولایی؛ هند را نیز مثل ۸۶ کشور دیگر (البته با شدت و تلاش و بذل و بخشش بیشتر) هدف قرار داده است. در کنار مساجد و حسینیهها و مراکز فرهنگی، رژیم بر دکان پر هزینهای به نام جامعة المصطفی العالمیة (دانشگاه بینالمللی مصطفی) تکیه دارد. نخست اجازه دهید این بهاصطلاح دانشگاه جهانی را خدمتتان معرفی کنم.
در وبسایت دانشگاه بینالمللی مصطفی نوشته شده است:«جامعة المصطفی العالمیه یکی از مراکز آموزشی مذهبی در قم و یکی از ارگانهای مهم نظام جمهوری اسلامی ایران برای گسترش اسلام شیعه در سایر کشورها است. این مرکز در سال ۱۳۸۷ از ادغام دو مجموعه «سازمان مدارس و حوزههای علمیه خارج از کشور» و «مرکز جهانی علوم اسلامی» با دستور سید علی خامنهای تشکیل شد.»
این ارگان در شهر قم واقع شده است و در ۶۰ کشور جهان شعبه دارد. جامعة المصطفی در کشورهایی که جامعه مسلمان دارند، نماینده دارد و از طریق این نماینده افراد مناسب برای آموزش اسلام را شناسایی و آنها را برای آموزش طلبگی به قم اعزام میکند. این دانشگاه از بین افراد غیر ایرانی در مقطع دکتری دانشجو میپذیرد.
طبق آماری که در وبگاه جامعة المصطفی اعلام شده است، این ارگان تاکنون بیش از ۵۰هزار مرد و زن را از ۱۲۲ ملیت، تحت تعلیم و تربیت قرار داده است. از میان اهل سنت نیز دانشجویانی در این دانشگاه مشغول به تحصیلاند. مقاطع تحصیلی این دانشگاه مجازی شامل کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دورههای کوتاهمدت و پودمانی است. رشتههای فقه و حقوق، قرآن و حدیث، اخلاق و تربیت، فلسفه، کلام و عرفان، مطالعات اسلامی، تاریخ و تمدن، ادیان و مذاهب، زبان و ادبیات، علوم انسانی ازجمله رشتههای تحصیلی این دانشگاه است. به گفته کیهان لندن، جامعة المصطفی به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای جمعآوری اطلاعات و جذب نیرو برای عضویت در گروههای شبهنظامی کمک میکند.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
بهعبارتدیگر این دانشگاه (با عنایات رهبر رژیم و تهی کردن خزانه ملت وغارت میلیاردها بودجه) در ۶۰ کشور شعبه دارد و در۲۰ کشور دیگر مثل تونس و زیمبابوه و تانزانیا نمایندگی دارد.
جامعة المصطفی از ادغام دو مجموعه «سازمان مدارس و حوزههای علمیه خارج از کشور» و «مرکز جهانی علوم اسلامی» تشکیل شد و سید علی خامنهای، ۱۷ فروردین ۱۳۸۷ ، در پیامی جامعة المصطفی را بهجای مرکز جهانی علوم اسلامی، تاسیس کرد.
جامعة المصطفی در کشورهایی که جامعه مسلمان دارند نماینده دارد و از طریق این نماینده، افراد مناسب برای آموزش اسلام را شناسایی و آنها را برای آموزش طلبگی به قم اعزام میکند. این دانشگاه از بین افراد غیرایرانی در مقطع دکتری دانشجو میپذیرد. جامعة المصطفی در حال حاضر حدود ۴۰ هزار طلبه خارجی دارد و تا کنون ۴۰ هزار نفر از آن فارغالتحصیل شدهاند. علیرضا اعرافی، رئیس سابق این نهاد (رئیس فعلی حوزه)، از زمان تشکیل آن تا سال ۱۳۹۷ در سال ۱۳۸۷ گفته است: «از طریق شبکه جامعة المصطفی در سطح جهان حدود پنجاه میلیون نفر شیعه شدهاند.»
شیعیانی که در آفریقا بین هزار تا پنج هزار دلار برای تغییر مذهبشان پول دریافت میکنند و اغلب در خفا مذهب اجدادی خود را حفظ کردهاند، به مزدوری برای سپاه و امنیت خانه مبارکه تن دردادهاند.
ریاست عالی جامعة المصطفی با رهبر جمهوری اسلامی است و تصویب اساسنامه، انتخاب هیئت امنا، نصب و عزل رئیس جامعه بر عهده او است. نماینده شورای عالی حوزه، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، نمایندگان برخی از دیگر نهادها و سه تا پنج تن از علما و اندیشمندان آشنا به مسائل بینالملل، به انتخاب رهبر جمهوری اسلامی هیئتامنای این نهاد را تشکیل میدهند.
هماکنون علی عباسی ریاست این نهاد را بر عهده دارد. این نهاد دارای معاونتهایی همچون معاونت آموزشی، معاونت فرهنگی تربیتی و معاونت پژوهشی است.
حجتالاسلام علی عباسی در سال ۱۳۶۱ پس از اخذ دیپلم، وارد حوزه علمیه شد و از سال ۱۳۷۰ تا ۱۳۸۱ به مدت ۱۱ سال در درس خارج فقه و اصول وحید خراسانی، تبریزی، فاضل لنکرانی هاشمی و شاهرودی شرکت کرد.
او در سال ۱۳۶۷ همزمان با تحصیلات حوزوی، به تحصیل در رشته فیزیک در دانشگاه تهران پرداخت و در سال ۱۳۷۱ مدرک کارشناسی فیزیک اتمی را دریافت کرد.
از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۷ نیز دوره کارشناسی ارشد فیزیک را در رشته فیزیک ذرات بنیادی در دانشگاه تربیتمعلم تهران گذراند و از سال ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۳ دوره دکتری فلسفه تطبیقی را در واحد تربیتمدرس دانشگاه قم گذراند.
برآورد بودجه جامعة المصطفی در سال ۱۳۹۷ سه هزار و ۵۱ میلیارد و ۲۰۳ میلیون ریال پیشنهاد شد. این مقدار در سال ۱۳۹۹ به ۳٬۰۸۷٬۱۹۱٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال رسید. المصطفی در سال ۱۳۹۹ مبلغ ۳۰۹ میلیارد تومان از دولت کمک دریافت کرد و در سال ۱۴۰۰ نیز مبلغ ۴۶۵ میلیارد تومان از دولت کمک مالی گرفت. در لایحه بودجه ۱۴۰۱ میزان بودجه در نظر گرفته شده برای جامعة المصطفی العالمیه با ۴ درصد افزایش، نزدیک به ۵۷۷ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. این افزایش بودجه، هدف انتقاد بوده است. امسال بودجه این جاسوسخانه ۱۸ درصد افزایش داشته است و یادمان باشد که این بلانسبت دانشگاه مجازی است و از طریق اینترنت و سمیار برای سیدعلی شکار میکند.
ارتباط با گروههای نظامی و شبهنظامی
جامعة المصطفی، برپایه اطلاعات منتشر شده سازمان سیا، پایگاهی برای عملیات برونمرزی نیروی قدس سپاه پاسداران است، در حالیکه خود را یک نهاد علمی با «هویت حوزهای» معرفی میکند.
بعضی از کشتههای قره باغ علیا در سال دوهزاروبیست از طلبههای عضو جامعة المصطفی بودند. برای این دو تن از طلبه آذربایجانی مراسم سوگواری در قم برپا شد این دو تن «علم الدین ولیش اُف» و «معارف صفراُف» نام داشتند. در این مراسم اعلام شد که آنها در منطقه قرهباغ و در درگیری با ارمنستان کشته شدهاند.
سازمان مرکزی جامعة المصطفی در ایران و در شهر قم قرار دارد و بیش از ۱۷۰ واحد آموزشی وابسته آن در داخل و خارج کشور مستقر است. این واحدها در شهرهای مشهد، تهران، اصفهان، گرگان و قشم و بیش از ۶۰ کشور دیگر است. آفریقای جنوبی، آلبانی، آلمان، افغانستان، اندونزی، انگلستان، اوگاندا، برزیل، بلغارستان، بنگلادش، بورکینافاسو، بوسنی و هرزگوین، بنین، پاکستان، تانزانیا، تایلند، توگو، دانمارک، ژاپن، ساحل عاج، سوئد، سنگال، سوریه، سیرالئون، عراق، غنا، فیلیپین، قرقیزستان، قزاقستان، کامرون، کوزوو، کنگو دموکراتیک، کومور، گامبیا، گرجستان، گویان، گینه، لبنان، ماداگاسکار، مالاوی، مالزی، مالی، میانمار، نروژ، نیجر، نیجریه، هند و... ازجمله واحدهای فعال هستند.
فکرکنید ژاپن جه نیازی به جاسوس خانه سید علی دارد که دفترودستک نمایندگی دانشگاه در توکیو گسترده است و حضرت حجت الإسلام و ألمسلمین محمدعلی متولیان ریاستش را عهده دارند. همینطور در لندن و مادرید و رم و ...
در اسفند ۱۳۹۸ محمدحسین بحرینی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با رسانههای داخلی گفته بود که آمار مرگومیر بالای کرونا در ایران به دلیل حضور ۷۰۰ طلبه چینی در حوزه علمیه قم است. مولوی عبدالحمید، برجستهترین روحانی سنی ایران، گفت: دانشجویان چینی که در دانشگاه بینالمللی المصطفی (MIU) تحصیل میکنند ویروس کرونا را به ایران آوردهاند
قصه هند چنانکه آغاز کردم اما قصه دیگری است.
رئیس جامعةالمصطفی، علیرضا عباسی، در سفر به هند در اردیبهشت 98 از حوزه علمیه امام حسین (ع) مظفرنگر، حوزه علمیه ناظمیه لکنهو، حوزه علمیه امامیه تنظیم المکاتب لکنهو (برادران)، حوزه علمیه امام مهدی حیدرآباد، حوزه علمیه جامعهالشهید دهلی، حوزه علمیه جامعهالزهرا، تنظیم المکاتب لکنهو (خواهران)، حوزه علمیه جامعهالزهرا لکنهو (خواهران) و حوزه علمیه خواهران بنت فاطمه دهلی بازدید کرد.
حجتالاسلاموالمسلمین دکتر عباسی، خطاب به طلاب این حوزههای علمیه، گفت:«سرزمین پهناور هند، خاستگاه یکی از بزرگترین تمدنهای بشری بوده است و در کنار خدمت به تاریخ و فرهنگ و تمدن بشر، قرنهای متمادی محل بروز و ظهور و گسترش مکتب اهلبیت (علیهمالسلام) به شمار میرود و آثار و مفاخر ارزشمند و فراوانی وجود دارد که نشاندهنده تاریخ کهن مکتب اهلبیت (علیهمالسلام) در این سرزمین است.»
(یعنی آن همه هنر و فرهنگ، شعر و نقاشی و مجسمهسازی؛ تذهیب و خطاطی و... کشک، زندهباد مکتب اهلالبیت در هند)
رئیس جامعةالمصطفی ادامه داد: «در تاریخ طولانی و پرافتخار اسلام ناب محمدی در هند، همواره، خاندانها و شخصیتهای بسیار بزرگ و مؤثری پدید آمدند که موجب افتخار و سربلندی اسلام اصیل به شمار میروند و همگی در این سرزمین نشو و نما پیدا کردند و منشأ خیر و برکت بودند.»
حجتالاسلام عباسی، در بخش دیگری از سخنانش، جامعةالمصطفی را کانون تربیت علما و خدمتگزاران به دین دانست و گفت: «جامعةالمصطفی که به برکت انقلاب اسلامی از انفاس قدسیه امام خمینی (ره) شکل گرفت و امروز در خدمت تربیت نسلی از علمای اسلام در نقاط مختلف دنیاست، خدمتگزاری به طلاب را بزرگترین افتخار میداند. ما و شما افتخار داریم که لباس خدمت به دین خدا را به تن کردیم و ادامهدهنده راه انبیای الهی و ائمه (علیهمالسلام) هستیم و میخواهیم پرچمدار این معارف در عالم باشیم.»
او ضمن آنکه خواستار توسل به دعا و اوراد شد، نشر مبانی اسلام ناب انقلابی محمدی را در هند یک وظیفه اسلامی دانست.
بیش از ۱۰۰۰ هندی شیعه و ۵۰ سنی، شکار امسال نمایندگان سیدعلی آقا هستند. ۸۰ هزار اهالی ولایات دیگر از ونزوئلا تا بورکینا فاسو و از توکیو تا هند، همه جا رایت جامعة المصطفی ألعالمیة برافراشته شده و ولایت جهل و جور و فساد سرزمینهایی به عظمت هند و ژاپن را نشانه رفته است. تکلیف پاکستان که روشن است. رژیم جنگ شیعه و سنی را دامن زده است باشد که هند بهسلامت از دام المصطفی، بجهد. فکر کنید میلیونها مسلمان و مهها میلیون شیعه هندی که با آرامش در کنار صاحبان دیگر مذاهب قرنها، زیستهاند اگر گرفتار اسلام ناب انقلابی ولائی جامعة ألمصطفی بشوند چه فاجعهای در انتظار آنها و سرزمین محبوبشان خواهد بود؟!