چهره تیفانی نو می‌شود

بازسازی ۳۰۰ فروشگاه جواهر در سراسر جهان

فروشگاه خیابان پنجم یکی از نمادهای مد و معرف حضور تیفانی در خلق خاطره‌های به‌یادماندنی است- LVMH

 شرکت «ال‌وی‌ام‌اچ» (LVMH) می‌گوید،  بیش از ۳۰۰ فروشگاه تیفانی باید بازسازی شوند، و در حال برنامه‌ریزی برای بازسازی و تغییر شکل بیشتر آن‌ها در چهار سال آینده است.

ژان ژاک گویونی، مدیر ارشد مالی «ال‌وی‌ام‌اچ»، پس از انتشار آخرین دستاوردهای این غول بزرگ صنعت مد، در یک کنفرانس خبری گفت: «باید اساسا کل ناوگان را دوباره شکل دهیم. هیچ‌‌یک از فروشگاه‌ها، جز چند فروشگاهی که پیش‌تر بازسازی کرده‌ایم، با استانداردهای ما مطابق نیستند و بازسازی مجدد آن‌ها به زمان و هزینه زیادی نیاز دارد.»

فروشگاه خیابان پنجم، یکی از نمادهای مد و معرف حضور تیفانی در خلق خاطره‌های به‌یادماندنی است. «صبحانه در تیفانی» با بازی آدری هپبورن، نخستین فیلمی است که در فروشگاه پرچمدار تیفانی فیلمبرداری شد.

قرار نیست همه شعبه‌ها شبیه به شعبه بازسازی‌شده پرچمدار تیفانی در نیویورک، بازسازی شوند، اما در نهایت حداکثر ظرف سه تا چهار سال، بیشتر فروشگاه‌های شبکه تیفانی چهره جدیدی به خود خواهند گرفت.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

گویونی گفت که فروشگاه تیفانی واقع در تقاطع خیابان‌ها پنجم و پنجاه‌و‌هفتم نیویورک که «لندمارک» نامیده می‌شود، نمادی است از «آنچه می‌خواهیم این نشان تجاری به آن تبدیل شود. مزایای لندمارک، نه فقط کسب‌وکار ما در آن، بلکه تاثیری است که بر تصویر جهانی ما می‌گذارد.»

شرکت «ال‌وی‌ام‌اچ» تیفانی را در ۲۰۲۱ به قیمت حدود ۱۶ میلیارد دلار خریداری کرد. تصمیم این شرکت برای بازسازی تمام فروشگاه‌هایش، با اظهارات اولیه «ال‌وی‌ام‌اچ» پس از تصاحب تیفانی مبنی بر اینکه هیچ چیزی در مورد نحوه تجارت تیفانی تغییر نخواهد کرد، در تضاد است. هرچند بیان این تضمین‌ها پس از خرید شرکت‌ها نامعمول نیست، «ال‌وی‌ام‌اچ» به شکلی غیرعادی بر آن تاکید داشت.

اما برخی از کارشناسان از تغییرات «ال‌وی‌ام‌اچ» انتقاد کرده‌اند. سال گذشته یکی از مدیران سابق این نشان تجاری گفت که تیفانی «یک مکان بسیار گرم و باز بود؛ اینک انحصاری‌تر شده است. وقتی طراحی جدید فروشگاه را در بوستون می‌بینید، فکر نمی‌کنید مردم بخواهند ۲۰۰ دلار در آنجا خرج کنند».

اما پل زیمنسکی، تحلیلگر، این حرکت را منطقی می‌داند. او نوشت: «این خرید تاکنون از نظر مالی کاملا موفق بوده است. آن‌ها صرفا در حال سرمایه‌گذاری مجدد در تجارت‌اند؛ کاری که جواهرسازان بیشتری باید انجام دهند.»

اینکه آیا این راهبرد بلندپروازانه نتیجه خواهد داد یا نه، موضوع دیگری است. پائولین براون، رئیس سابق «ال‌وی‌ام‌اچ» در آمریکای شمالی و استاد دانشکده بازرگانی کلمبیا، آوریل گذشته به فایننشال‌تایمز گفت هرگز ندیده است که شرکتی، چنین پولی به یک خانه جواهر سرازیر کند.

شرکت «ال‌وی‌ام‌اچ» جزئیاتی در مورد عملکرد خرده‌فروشان زیرمجموعه‌اش فاش نمی‌کند، اما با آخرین گزارش‌ها از دستاوردهای مالی خود، گفت که تیفانی «رشدی چشمگیر در جواهرات سطح بالا و انرژی آغازینی بسیار قدرتمند و خلاقانه» نشان داده است.

برنارد آرنو ۷۳ ساله که در رقابت نزدیک با ایلان ماسک برای کسب عنوان «ثروتمندترین مرد جهان» است، مالک ابرشرکت تولیدکننده کالاهای لوکس، مالک خانه‌های مد لویی ویتون، کریستین دیور، جیوانچی، مارک جاکوبز و تیفانی است.

آرنو در ۱۹۸۴ با خرید یک شرکت نساجی فرانسوی تقریبا ورشکسته که مالک آن کریستین‌دیور بود، وارد بازار کالاهای لوکس شد، و در این بازار توانست خود را به موقعیت کنونی‌اش در جایگاه غولی تجاری برساند.

بیشتر از مُد و زیبایی