دو فضانورد روس و یک فضانورد آمریکایی به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسیدند

این سه نفر به سه فضانورد روس، دو فضانورد آمریکایی، یک فضانورد ژاپنی و یک نماینده آژانس فضایی اروپا می‌پیوندند

لورال اوهارا فضانورد ناسا، اولگ کونوننکو و نیکولای چاب فضانوردان روس ـ AFP

روز جمعه پانزهم سپتامبر (۲۴ شهریور) اولگ کونوننکو و نیکولای چاب، فضانوردان روس، به همراه لورال اوهارا، فضانورد ناسا، با فضاپیمای سایوز ام‌اس ۲۴ از پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان عازم ایستگاه بین‌المللی فضایی شدند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، آژانس فضایی روسیه اعلام کرد که این سه خدمه سه ساعت بعد از اعزام، در ایستگاه فضایی بین‌المللی فرود آمدند. به این ترتیب، آن‌ها به سه فضانورد روس، دو فضانورد آمریکایی، یک فضانورد ژاپنی و یک نماینده آژانس فضایی اروپا می‌پیوندند.

همکاری فضانوردان روسی و آمریکایی در حالی انجام می‌شود که تنش‌های شدیدی بین مسکو و واشنگتن بر سر اوکراین در جریان است. در میان این درگیری‌ها، ایستگاه فضایی بین‌المللی یک مکان نادر برای همکاری بین ایالات متحده و روسیه است.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

اولگ کونوننکو، فضانورد روس، در کنفرانس مطبوعاتی پیش از پرواز به فضا، درباره تنش‌های میان روسیه و آمریکا گفت: «فضانوردان بر خلاف آنچه روی زمین اتفاق می‌افتد، از یکدیگر مراقبت می‌کنند. ما در آنجا همدیگر را درک می‌کنیم و نسبت به روابطمان بسیار حساسیم. ما همیشه از یکدیگر مراقبت می‌کنیم.»

لورال اوهارا، فضانورد آمریکایی ناسا، نیز تاکید کرد که ایستگاه فضایی بین‌المللی، کشورها را به هم نزدیک کرده است.

کونوننکو ۵۹ ساله و چاب ۳۹ ساله قرار است یک سال را در ایستگاه فضایی بین‌المللی بگذرانند، در حالی که اوهارا ۴۰ ساله قرار است شش ماه را در این ماموریت طی کند. این اولین ماموریت به فضا برای اوهارا و چاب است.

نیکولای چاب، فضانورد روس، درباره این ماموریت گفت که سفر به فضا «رویای کودکی» او بوده و او تمام زندگی‌اش را وقف رسیدن به این هدف کرده است.

پس از تشدید محکومیت‌ها و تحریم‌های غرب به‌دلیل حمله مسکو به اوکراین، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، به‌دنبال تقویت همکاری فضایی با چین است.

همچنین روز چهارشنبه، پوتین میزبان رهبر منزوی کره شمالی، کیم جونگ اون، در فرودگاه جدید وستوچنی بود و دو طرف در مورد امکان اعزام یک شهروند کره شمالی به فضا گفت‌وگو کردند.

مسکو آخرین بار در سال ۱۹۷۶ یک کاوشگر را روی ماه فرود آورد. ماه گذشته، فضاپیمای لونا-۲۵ روسیه پس از وقوع یک حادثه در حین مانورهای پیش از فرود، روی سطح ماه سقوط کرد و باعث ایجاد یک شرمساری بزرگ برای این کشور شد.

بیشتر از علوم