دادستانی تهران با رد اظهارات علی خضریان، نماینده مجلس شورای اسلامی ایران، «غیبت از زندان» و «متواری بودن» شبنم نعمتزاده، از محکومان پروندههای اقتصادی، و دختر محمدرضا نعمتزاده، وزیر اسبق صنعت، معدن و تجارت، را «تکذیب» کرد و آن را «شایعه» خواند.
اطلاعیه دادستانی تهران ساعاتی پس از آن منتشر شد که علی خضریان، رئیس هیئت تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از شستا، شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی، دوشنبه، ۲۲ آبان (۱۳ نوامبر)، گفت: «به ما گزارش شده که خانم شبنم نعمتزاده متواری شده است و اصلا در زندان نیست.»
خضریان همچنین خواهان «شفافسازی» درباره وضعیت فعلی شبنم نعمتزاده شد و گفت: «انتظار داریم مسئولان ذیربط در این خصوص شفافسازی کنند و بگویند که شبنم نعمتزاده چه مقدار از مدت محکومیت ۲۰ سال حبس را در زندان سپری کرده است.»
ساعتی پس از اظهارات این نماینده مجلس، روابط عمومی دادستانی عمومی و انقلاب تهران در اطلاعیهای، سخنان او را «شایعه» دانست و «خبر متواری بودن شبنم نعمتزاده» را «کذب محض» خواند.
در اطلاعیه دادستانی تهران همچنین تاکید شده است که «شایعه مطرحشده در مورد متواری بودن شبنم نعمتزاده صحت ندارد و این محکوم اقتصادی هماکنون در زندان اوین است».
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
دادستانی تهران البته نوشت که «شبنم نعمتزاده مدتی پیش طبق قانون و بر اساس زمان مقرره قانونی»، از زندان به «مرخصی رفته بود» و پس از «مدتی غیبت»، «بلافاصله حکم جلب صادر شد» و شبنم نعمتزاده «بازداشت و روانه زندان» شد.
در بخشی از اطلاعیه دادستانی تهران ذکر شده است که شبنم نعمتزاده «وثائق سنگینی داشته» که پس از «غیبت غیرموجه»، دادستانی اقدام به «ضبط» آن کرده است و افزون بر این، «بابت مدتزمان غیبت از زندان» هم علیه «این محکوم اقتصادی، اعلامجرم» شده و در حال رسیدگی است.
با اینکه دادستانی تهران «متواری بودن شبنم نعمتزاده» را «کذب محض» خواند، خبرگزاری فارس نوشت که علی خضریان، نماینده تهران در مجلس، بر اظهارات خود درباره «متواری بودن شبنم نعمتزاده» اصرار ورزیده است.
شبنم نعمتزاده، دارای دکترای داروسازی و از فرزندان محمدرضا نعمتزاده است. نعمتزاده در نظام جمهوری اسلامی در مسندهای مختلفی، از جمله «وزیر کار و امور اجتماعی»، «وزیر صنایع و معادن»، و «وزیر صنعت، معدن و تجارت»، کار کرده است.
خانواده نعمتزاده در چندین شرکت، از جمله «رسا فارمد، آدونیس طب، شرکت توسعه دارویی رسا و شرکت توسعه تجارت نعمت»، به فعالیتهای اقتصادی مشغول بودهاند.
شبنم نعمتزاده که مدیریت شرکت توسعه دارویی رسا فارمد را بر عهده داشت، در ۱۳۹۷ به اتهام «احتکار دارو» بازداشت شد و در ادامه، دستگاه قضایی جمهوری اسلامی او را به اتهام «اخلال در نظام اقتصادی کشور» به ۲۰ سال زندان، ۷۴ ضربه شلاق، رد مال و محرومیت دائمی از خدمات دولتی محکوم کرد.