توفیق الربیعه، وزیر حج و عمره عربستان سعودی، اعلام کرد که در سال ۲۰۲۳، بیش از ۱۳.۵ میلیون مسلمان از سراسر جهان برای زیارت عمره به این کشور سفر کردهاند که یک رکورد محسوب میشود و در این سال، عربستان سعودی بیشترین تعداد زائران بینالمللی برای این مناسک را به ثبت رسانده است.
به گزارش العربیه، توفیق الربیعه، گفت: «سال گذشته، افزایش ۵۸ درصدی زائران را شاهد بودیم که نسبت به سال پیش از آن، در مجموع پنج میلیون نفر بیشتر بود.»
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
او که در کنفرانس و نمایشگاه خدمات حج و عمره سخن میگفت، ضمن ابراز خرسندی از این «اخبار خوب و بیسابقه» توضیح داد: «در سال ۲۰۱۹، بیشترین تعداد زائرانی که از خارج به عربستان سعودی وارد شدند ۸.۵ میلیون نفر بود اما در سال ۲۰۲۳، با توجه به امکانات ارائهشده، تعداد زائران عمره به ۱۳ میلیون و ۵۵۰ هزار نفر افزایش یافت.»
به گفته الربیعه، عربستان سعودی برای توسعه زیرساختهای اماکن مقدس از طریق پروژههایی به ارزش بیش از ۱.۳ میلیارد دلار به پیشرفتهای قابلتوجهی دست یافته است. برخی از این پیشرفتها عبارتاند از اضافه شدن ۱۵۰ هزار واحد تهویه مطبوع جدید برای مراسم در ماههای گرم تابستان و تاسیس بیش از ۱۴ هزار سرویس بهداشتی و حمام جدید.
ولید الخریجی، معاون وزیر خارجه عربستان سعودی، هم در بخش دیگری از کنفرانس خدمات حج و عمره، با اشاره به صدور روادید الکترونیکی برای زائران عمره از دسامبر ۲۰۲۳، خاطرنشان کرد که ارائه این خدمات به مسافران کمک میکند بدون نیاز به مراجعه حضوری به سفارت، بهراحتی ویزا بگیرند.
او افزود که ویزاهای الکترونیکی به رفع چالشهای امنیتی مانند روادید جعلی هم کمک خواهد کرد.
کنفرانس حج و عمره از ۸ تا ۱۱ ژانویه در جده برگزار میشود و به موضوعهایی از جمله توسعه آینده شهرها و اماکن مقدس در عربستان سعودی و سایر مسائل مرتبط میپردازد.