حسین شیخ الاسلام معاون پیشین وزارت‌خارجه بر اثر کرونا درگذشت

شیخ الاسلام به مدت ۱۶ سال در دوره وزارت ولایتی معاون سیاسی وزارت‌خارجه بود

شیخ الاسلام از دانشجویانی بود که در سال ۱۳۵۸ با حمله به سفارت آمریکا در تهران آن را اشغال کردند- عکس از ایسنا

حسین شیخ الاسلام دیپلمات سرشناس ایرانی و معاون پیشین وزارت امور خارجه روز پنج‌شنبه در نتیجه ابتلا به ویروس کرونا درگذشت. شیخ الاسلام از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۷۶ در دوره‌ای که علی اکبر ولایتی وزیر خارجه ایران بود، معاونت سیاسی وزارت‌خارجه را برعهده داشت. 

او از مسئولان ارشد وزارت‌خارجه در حوزه خاورمیانه به ویژه روابط با سوریه، حزب الله لبنان و گروه‌های فلسطینی مورد حمایت ایران بود.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

شیخ الاسلام همچنین مدت پنج سال از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۲ سفیر ایران در سوریه بود. او از دانشجویانی بود که در سال ۱۳۵۸ با حمله به سفارت آمریکا در تهران آن را اشغال کردند و به مدت ۴۴۴ روز بیش از ۵۰ دیپلمات آمریکایی را به گروگان گرفتند. او همچنین نماینده پیشین مجلس در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده تهران بود.

رسانه های ایران همچنین از وخامت وضعیت جسمانی فاطمه رهبر یکی از منتخبان مجلس یازدهم از حوزه تهران در اثر بیماری کرونا، خبر دادند. حزب موتلفه اسلامی که فاطمه رهبر عضو آن است، خبر درگذشت وی را تکذیب کرده است. 

هفته گذشته نیز محمدعلی رمضانی، نماینده منتخب مجلس یازدهم بر اثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشت. وی به عنوان نماینده آستانه اشرفیه در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخاب شده بود.

پیرحسین کولیوند، مدیر عامل سازمان اورژانس ایران نیز در هفته جاری به ویروس کرونا مبتلا شد. روابط عمومی اورژانس ایران اعلام کرده که کولیوند تحت درمان است.

روز گذشته همچنین خبر درگذشت علی خلفی معاون قضایی قوه قضاییه منتشر شد. در حالیکه رسانه‌های داخلی، دلیل فوت وی را نارسایی کبدی و کلیوی اعلام کردند، اما گفته شده که نام وی در میان قربانیان جدید کرونا آمده است.

محمد میرمحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز دوشنبه گذشته در اثر کرونا درگذشت. میرمحمدی از نزدیکان علی خامنه‌ای و اکبر هاشمی‌رفسنجانی بود. وی از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۸ یعنی هشت سال رئیس دفتر علی خامنه‌ای رییس جمهور وقت بود. او بعد از ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی هم این سمت را برای چهار سال دیگر در فاصله سال های ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۲ حفظ کرد و از این نظر رکورد دار طولانی ترین دوران ریاست دفتر روسای جمهور با سابقه ۱۲ سال فعالیت ممتد در این سمت است و از این نظر یکی از صندوق‌های اسرار نظام جمهوری اسلامی بود.

بیشتر از