خرید یک دستگاه پلیاستیشن ۵، همزمان با رونماییاش ممکن است آسانتر از حد انتظار باشد، چون سونی هماکنون هر ۳۰ ثانیه یک دستگاه پلی استیشن ۴ تولید میکند.
با نگاهی به کارخانه سونی در دامنه کوههای کیسارازوی ژاپن دهها روبات میبینیم که در حال ساخت این دستگاهها هستند.
فقط حضور چهار نفر در محل ساخت این دستگاهها لازم است. دو نفر برای ورود تختهمدارهای اصلی به خط تولید، دو نفر هم برای بستهبندی دستگاههایی که کامل شدهاند.
طبق مقالهای که در نشریه نیکی اِیشیین ریویو منتشر شده، طول این خط تولید کلاً ۳۱ متر و ۴ سانتیمتر است.
۲۶ روبات سیمها و سایر بخشهای منعطف دستگاهها را وصل میکنند.
شاید این کار برای بشر آسان باشد، اما آشکار است که برای روبات کار پیچیدهای است.
یکی از مهندسان این شرکت گفت: «شاید این تنها کارخانهای باشد که به این شکل از روباتها کار میکشد.»
بنابر گزارشها قابلیت تولید انبوه پلیاستیشن به طراحی اولین مدل این دستگاه در دسامبر ۱۹۹۴ برمیگردد.
تِییو گوتو طراح این دستگاه آن را طوری ساخت که تولید انبوهش آسان باشد.
پس از آن که طبق شنیدهها عکسی از خط تولید پلی استیشن ۵ در تالار گفتوگوی ریستاِرا منتشر شد، نویسنده این مقاله نگاهی به شیوه تولید پلیاستیشنهای سونی انداخت.
سونی در تولید به روشهای خودکار، شرکت توانمندی است، با این حال خود این شرکت بر این باور است که پلی استیشن ۵ محبوبیت همتایان قبلی خود را پیدا نخواهد کرد.
سونی از ظرفیت تولید اولیهاش کاسته است زیرا بر این باور است که قیمت بالای این محصول باعث میشود عده کمتری همان اول آن را بخرند. قیمت این محصول طبق برآوردها حدود ۵۵۰ دلار خواهد بود.
شرکت سونی هنوز در مورد قیمت نهایی آن تصمیمی نگرفته است.
سونی از بازیهایی که قرار است در دستگاه جدید ارائه شود رونمایی کرده است، اما هنوز نمیدانیم خود دستگاه چه هنگام به بازار میآید.
تنها خبری که سونی داده این است که این دستگاه در «یکی از تعطیلات سال ۲۰۲۰» به بازار میآید.
بازیهایی که به همراه آن به بازار خواهند آمد عبارتند از: مرد عنکبوتی، مایلز مورالز، اقامتگاه شیطان (رزیدنت ایول) هشت، دهکده، هورایزن غرب ممنوعه، جدیدترین نسخه هورایزن: زیرو داون، نسخه جدید رچت اند کلَنک و نسخه بازسازی شده ارواح خبیث.
نام بازیهای جدید اصلی (آی پی) هم در این فهرست به چشم میخورد، مانند بازی حادثهای چرخه مرگ (دثلوپ) ساخت شرکت بتسدا سافت ورکز که از دید اول شخص است و یک بازی حادثهای فضایی به نام بازگشت (ریترنال).
© The Independent