ماهیگیرانی که ۳۵ روز روی آب بودند، به کرونا مبتلا شدند

نتیجه آزمایش آنها پیش از آغاز سفر دریایی منفی بود

عکس آرشیوی-AFP

مقامات بهداشت آرژانتین در تلاشند متوجه شوند چطور آزمایش کرونای تقریباً تمامی سرنشینان یک کشتی که ۳۵ روز را در دریا گذرانده‌اند، پس از بازگشت به خشکی مثبت شده است.

این در حالی است که آزمایش کرونا همه۶۱ ملوان سرنشین کشتی ماهیگیری گوفه‌کِش «اچیزن مارو» وقتی که در اواخر ماه مه از بوئنوس آیرس راهی دریا می‌شدند، منفی بود.

آن‌ها را قبل از راهی شدن به دریا با هواپیما به اوشوآیا معروف به «آخر دنیا» برده بودند که به طور معمول نقطه عزیمت سفرهای دریای به مقصد قطب جنوب است و مدت دو هفته در هتلی در آن جا در قرنطینه بودند تا رهسپار دریا شوند.

پس از سپری شدن چند هفته در دریا بود که علائم معمول کووید۱۹ رفته رفته در شماری از خدمه کشتی نمایان شد و کشتی به خشکی برگشت.

مقامات محلی بهداشت در استان تیه‌را دل فوگو در روز دوشنبه اعلام کردند که آزمایش کرونا تمامی سرنشینان این کشتی به غیر از چهار نفر پس از بازگشت از دریا مثبت شده است. دو نفر از آن‌ها در بیمارستان منطقه‌ای اوشوآیا بستری شده‌اند که به یکی از آن‌ها دستگاه اکسیژن وصل کرده‌اند.

اکنون مقامات در تلاش هستند که بفهمند بیماری چطور به این کشتی جدا افتاده از مردم راه یافته است.

آله‌خاندرا آلفارو رییس مرکز مراقبت‌های بهداشتی اولیه تیه‌را دل فوگو در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه گفت: دشوار بتوان بفهمید که خدمه این کشتی چطور به کرونا مبتلا شده‌اند زیرا به مدت ۳۵ روز از خشکی دور بوده‌اند و تدارکات‌شان هم فقط از بندر اوشوآیا تأمین می‌شد.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

آقای آلفارو روز دوشنبه هم در مصاحبه با رسانه‌های محلی گفت: «ویروس از جایی وارد شده است. باید بررسی کنیم از طریق انسان بوده است یا از طریق محموله‌ها، فراورده‌ها و مواد تدارکاتی.

«می‌دانیم که به مدت ۳۵ روز کسی یا چیز جدیدی وارد کشتی نشده است. مشخص است که باید ماجرایی رخ داده باشد. شاید مقداری آلودگی در کشتی وجود داشته است که شناسایی نشده بود.

آقای آلفارو افزود جان‌سختی ماهیگیران و عادت داشتن آن‌ها به شرایط سخت هم به شیوع بیماری دامن زده است، زیرا مدت زیادی را بدون اعتنا یا توجه کردن به علائم بیماری در همان شرایط بد گذراندند.

شاید هم مدت دو هفته برای قرنطینه کافی نبوده است، زیرا طبق چندین تحقیق در موارد نادری (حدود۱درصد) دوره نهفتگی بیش از ۱۴ روز است.

اما با توجه به مدت زیادی که گذشت تا بروز علائم در سرنشینان کشتی را گزارش کنند لئوناردو بالاتور رییس بخش بیمارهای واگیر بیمارستان اوشوآیا در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه گفته است به نظر او «با هیچ یک از توضیحاتی که تاکنون منتشر شده است نمی‌توان این مورد خاص را شرح داد. زیرا چنین مدتی طولانی برای دوره نهفتگی را هیچ جا شرح نداده‌اند».

طبق بیانیه‌ای که جودیت دی گیگلیو رییس مرکز محلی بهداشت در روز چهارشنبه منتشر کرد، مقامات با دریافت نتایج آزمایش‌ها «به میزان پادتن موجود در بدن بیماران پی خواهند برد و در نتیجه مشخص خواهد شده که تازه مبتلا شده‌اند یا از قبل مبتلا بوده‌اند».

شمار مبتلایان قطعی به کرونا در آرژانتین تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار نفر بوده است و آمار رسمی تلفات هم نزدیک به ۲ هزار نفر است.

© The Independent

بیشتر از جهان