وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه «حوزه مدیریتی ما از آثاری که به فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی ما توجه دارند حمایت میکند» اظهار داشت: «وقتی من حاضر نیستم فیلمی را با خانوادهام ببینم؛ چطور میتوانم اجازه بدهم که مردم ما این فیلم ببینند.»
به گزارش آفتاب نیوز، مهدی اسماعیلی با اشاره به اینکه اعتماد به دولت کاهش یافته و حوادث آبان ٩٨ بر روی آن مؤثر است، افزود مجموعه مخالفتهایی که خارج از مرزها میشود، بیشتر از بعد فکری و فرهنگی است. شبکههای ماهوارهای فارسیزبان نیز بیش از آنکه سیاسی باشند روی حوزه سبک زندگی و خانواده دارند کار میکنند.
مواضع مهدی اسماعیلی از همان ابتدای تصدیگری وزارت ارشاد با واکنش شدید هنرمندان و افکارعمومی مواجه شد. اسماعیلی در برنامه خود خانه سینما را «فاقد وجاهت قانونی» دانسته بود و آثار سینمایی را متهم به «ترویج سبک زندگی غیراسلامی» «تخریبکننده انقلاب» و «ارائه تصویر مثبت از زن بیحیا» کرده بود. همچنین، او در برنامه خود از خانه موسیقی نیز بهعنوان «مهمترین مرکز تولید بحران» نام برده بود.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
در مقابل خانه تئاتر با انتشار بیانیهای، از وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، خواست هنگام سخن گفتن با «اهالی سخندان و با ادبِ تئاتر» مراقب واژگان و ادبیات خود باشد. محمدمهدی اسماعیلی در برنامه ۸۳ صفحهای خود برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرمندان تئاتر و آثار نمایشی را به «ترویج دیالوگهای رکیک و وقیحانه»، «قبحزدایی از کشف حجاب» و «احیای نمادهای ابتذال» متهم کرده بود.
پیشتر، نویسندگان و منتقدان سینمای ایران برنامههای وزیر ارشاد را «دستاورد اتاق فکری» دانستند که در آغاز راه میخواهد نسخه خودش را تجویز کند و آدرس غلط بدهد و تسویه حسابهای شخصی و مغرضانه را در چنین عرصه حساسی و در این موقعیت سرنوشتساز، اعمال و اجرا کند.