جنت یلن، وزیر خزانهداری آمریکا، گفت که روسیه باید از گروه ۲۰ (G20) اخراج شود و افزود که در صورت حضور مقامهای روسیه، ایالات متحده آمریکا «تعدادی از جلسات گروه ۲۰» را تحریم خواهد کرد.
یلن روز چهارشنبه، در جلسه استماع کمیته خدمات مالی مجلس نمایندگان آمریکا، درباره آینده روسیه در گروه ۲۰ مسائلی را مطرح کرد.
این سخنان در پی تهاجم وحشیانه این کشور به اوکراین و بعد از آن است که مشخص شد در بوچا، حومه نزدیک کییف، پایتخت اوکراین، جنایات جنگی احتمالی رخ داده است.
وزیر خزانهداری گفت که تهاجم و کشتار روسیه در بوچا «شرمآور است، نشاندهنده اهانتی ناشایست به نظم جهانی مبتنی بر قوانین است و پیامدهای اقتصادی عظیمی در اوکراین و فراتر از آن خواهد داشت».
او گفت: «رئیسجمهوری بایدن این را به صراحت اعلام کرد و من قطعا با او همعقیدهام که تجارت در هیچیک از موسسات مالی روسیه مطابق معمول نخواهد بود.»
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
او افزود: «بایدن خواسته است که روسیه از گروه ۲۰ حذف شود و من برای همکارانم در اندونزی روشن کردهام که در صورت حضور روسها، در تعدادی از جلسات شرکت نخواهیم کرد.»
اندونزی در سال جاری ریاست گروه ۲۰ را برعهده دارد و یک نشست مالی در ژوییه سال جاری و نشست سران در بالی را در ماه نوامبر میزبانی خواهد کرد. روسیه اعلام کرد که ولادیمیر پوتین قصد دارد اواخر سال جاری در این نشست شرکت کند.
روسیه پس از الحاق کریمه در سال ۲۰۱۴، از گروه ۸ آن زمان اخراج شد. اما به گفته کارشناسان، اخراج روسیه از گروه ۲۰ پیچیدهتر است؛ چون تصویب آن به اجماع نیاز دارد. ممکن است چین و هند با اخراج روسیه از این گروه موافق نباشند.
به گفته رویترز، یک مقام آگاه به این موضوع گفت که اندونزی به خودی خود نمیتواند عضویت هیچیک از اعضای گروه ۲۰ را لغو یا آن را اخراج کند. اینکه اعضا بخواهند در آن شرکت کنند یا نه کاملا به خودشان مربوط است.
ساوت چاینا مورنینگ پست گزارش داد که سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا روز سهشنبه گفت کاخ سفید درمورد این وضعیت با اندونزی و سایر کشورهای گروه ۲۰ گفتوگو کرده است و با نزدیک شدن به زمان اجلاس، به شرکت کردن یا نکردن با دقت بیشتری مینگرد.
در همین حال، اندونزی پیشتر در ماه مارس اعلام کرد که قصد دارد «بیطرف» بماند. سپس یک مقام اندونزیایی آن زمان گفت که رئیسجمهوری روسیه دعوت حضور در اجلاس را دریافت کرده اما هنوز تصمیم خود را نگرفته است.
ماهندرا سیرگار، قائم مقام وزیر خارجه این کشور، گفت: «اندونزی در مقام ریاست گروه ۲۰ بهترینها را مهیا میکند، در حالی که با نظارت دقیق و فعالانه، به دنبال راهحلهایی درباره اوکراین است.»
ایندیپندنت در به راه انداختن پویشهای ویژه حقوق آسیبپذیرترین افراد سابقه پرافتخاری دارد، ما اولین بار پویش استقبال از پناهندگان را در زمان جنگ سوریه در سال ۲۰۱۵ اجرا کردیم. اکنون که پویش خود را تجدید کردیم ، این طومار را در پی گسترش بحران اوکراین آغاز میکنیم و از دولت میخواهیم بیشتر و سریعتر پیش برود تا مطمئن شویم کمکها به مقصد رسیده است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره پویش استقبال از پناهندگان ما اینجا را کلیک کنید. برای امضای طومار اینجا را کلیک کنید. اگر مایلاید کمک مالی کنید، لطفا اینجا را کلیک کنید و به صفحه گوفاندمی بروید.
© The Independent