ریما مکتبی، مدیر دفتر العربیه در لندن روز سهشنبه در حاشیه اجلاس داووس میزبان نشستی درباره خیزش سراسری مردم ایران علیه جمهوری اسلامی ایران بود.
مجمع جهانی اقتصاد از روز دوشنبه در داووس سوئیس آغاز به کار کرده است و چهارمین ماه خیزش سراسری مردم ایران علیه جمهوری اسلامی مانع از آن شده است که بر خلاف سالهای قبل، افرادی مانند محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه پیشین جمهوری اسلامی همچنان بتوانند با حضور در این اجلاس بینالمللی چهرهای دروغ از نظامی که به آن وابستهاند به نمایش بگذارند. اروپا که در مقایسه با آمریکا در دولت ترامپ موضع ملایمتری در قبال جمهوری اسلامی داشت، اکنون در حال بررسی اعلام سپاه پاسداران به عنوان یک سازمان تروریستی است و جمهوری اسلامی را بابت سرکوب خشن اعتراضات محکوم کرده و تحریم کرده است.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
در همین راستا ریما مکتبی که مدیریت دفتر لندن العربیه را بر عهده دارد، در نشستی با عنوان «حقوق زنان در ایران، گام بعدی؟» میزبان مسیح علینژاد و نازنین بنیادی و تیرانا حسن، فعال حقوق بشر بود.
در این نشست مهمانان به پرسشهای ریما مکتبی درباره حقوق زنان ایران و خیزش سراسری پاسخ دادند.
مسیح علینژاد در پاسخ به پرسشی در این زمینه که اینبار چه چیزی در جنبش ایران علیه رژیم تغییر کرده است، گفت: «مردم شجاعتر شدهاند. کاسه صبر مردم لبریز شده است. این بار شبکههای اجتماعی به سلاح آنها تبدیل شده است و میدانند که تنها نیستند. آنها در خیاباناند تا کار رژیم را یکسره کنند.»
نازنین بنیادی نیز در پاسخ به این پرسش ریما مکتبی که چه نامی بر خیزش ایران میگذارد، انقلاب زنان، جنبش، خیزش یا انقلاب یا انقلاب مردم ایران گفت: هر دو؛ موتور آن زنان بودند که باوجود خطر بازداشت و سرکوب به خیابان آمدند و این جسارت درباره این حرکت منحصر بهفرد است.
برخلاف سال گذشته که حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در مجمع جهانی اقتصاد در داووس حضور داشت، ادامه سرکوب خیزش سراسری و پیامدهای آن بر روابط جمهوری اسلامی با غرب و بهویژه اروپا، حضور مقامات جمهوری اسلامی در این نشست مهم بینالمللی را تحت تاثیر قرار داده است.