عربستان سعودی خطوط هواپیمایی‌اش را افزایش می‌دهد

پیش‌بینی می‌شود که ریاض تا سال ۲۰۳۰، بیش از ۳۰ میلیون گردشگر جذب کند

هنوز چند ماه بیشتر از افتتاح شرکت هواپیمایی ریاض‌ایر نمی‌گذرد، اما به گفته خالد الفالح، وزیر سرمایه‌گذاری عربستان سعودی، این کشور در نظر دارد خطوط هواپیمایی بیشتری راه‌اندازی کند.

به گزارش عرب‌نیوز، فالح که در حاشیه نمایشگاه هوایی پاریس و اولین حضور بین‌المللی ریاض‌ایر صحبت می‌کرد، به العربیه گفت بخش هوانوردی عربستان سعودی رشد چشمگیری داشته و لازم است برای پاسخ به افزایش تقاضا، امکان راه‌اندازی خطوط هواپیمایی بیشتر بررسی شود.

وزیر سرمایه‌گذاری عربستان سعودی با اشاره به نقش ریاض‌ایر در رشد اقتصادی و گردشگری این کشور، تاکید کرد خطوط هواپیمایی بیشتر به تحقق اهداف اقتصادی سعودی‌ها کمک می‌کند.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

او در ادامه افزود پیش‌بینی می‌شود ریاض تا سال ۲۰۳۰، بیش از ۳۰ میلیون گردشگر جذب کند و این موضوع ضرورت افزایش خطوط هوایی و هواپیماها را پررنگ‌تر می‌کند. فالح گفت: «ریاض به خطوط هواپیمایی جدیدی نیاز دارد که این شهر را با پروازهای مستقیم به بیش از ۱۰۰ شهر جهان متصل کند.»

به گزارش گاردین، ریاض‌ایر، که متعلق به صندوق سرمایه عمومی عربستان سعودی است، در ماه مارس سال جاری با سفارش ۷۲ هواپیمای «بویینگ ۷۸۷» معرفی شد.

تونی داگلاس، مدیر اجرایی ریاض‌ایر، به رویترز گفت دست‌کم درباره دو سفارش دیگر با شرکت‌های بویینگ و ایرباس صحبت شده است.

پیش‌بینی می‌شود هواپیماهای بویینگ سفارش‌داده‌شده پیش از آغاز پروازهای مسافری ریاض‌ایر در اوایل سال ۲۰۲۵، تحویل داده شوند.

گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که ریاض‌ایر به رقیبی جدی برای خطوط هواپیمایی مطرح منطقه‌ــ ترکیش ایرلاینز، قطر ایرویز، امارات، و اتحاد‌ــ تبدیل شود. این شرکت‌های هواپیمایی سالانه صدها میلیون مسافر را جابه‌جا می‌کنند.

اما داگلاس با تاکید بر پاسخ به تقاضای داخلی، به گاردین می‌گوید ریاض در پی رقابت مستقیم با سایر شرکت‌های هواپیمایی نیست. او در ادامه می‌افزاید هدف این شرکت خدمت به کشور و پاسخ به تقاضا است.

با این وجود، راهبرد ریاض‌ایر هرچه باشد، حمایت صندوق سرمایه ۶۵۰ میلیارد دلاری دولت به این معنا است که منابع کافی برای سرمایه‌گذاری در بخش خدمات و شبکه پروازهایش در اختیار دارد.

بیشتر از اقتصاد