اتحادیه اروپا بیش از ۵.۷ میلیون یورو به افغانستان کمک کرد

میلیون‌ها شهروند افغانستان به کمک‌های فوری بشردوستانه نیاز دارند تا از بروز فاجعه انسانی جلوگیری شود

اتحادیه اروپا به ۳۵۰ هزار خانواده در ۱۶ استان کمک می‌کند-Twitter/@EUDepAmbAFG

اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه ۲۰ تیر (۱۱ ژوئیه) اعلام کرد که بیش از ۵.۷ میلیون یورو را در اختیار «کمیته هلند برای افغانستان» می‌گذارد تا زندگی ۳۵۰ هزار خانواده افغان آسیب‌پذیر را بهبود ببخشد. 

در بیانیه اتحادیه اروپا آمده است که این پول برای حمایت از جمعیت‌های محلی آسیب‌پذیر در ۱۶ استان افغانستان اختصاص یافته‌ است تا امنیت غذایی‌شان بهبود یابد و جوامع روستایی نیز خودکفا شوند.  

رفائلا آیودیس، کاردار اتحادیه اروپا برای افغانستان، ابراز امیدواری کرده است که این بسته کمکی به بهبود وضعیت روستانشینان منجر شود.

او گفت: «ما به‌طور مشترک به کمیته هلند برای افغانستان اطمینان می‌دهیم که ۳۵۰ هزار خانواده از امنیت غذایی بیشتری برخوردار خواهند بود و کمتر به کمک‌های بین‌المللی وابسته خواهند بود.» 

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

عبدالقادر فخری، مدیر برنامه کمیته هلند برای افغانستان، گفت که از طریق این بسته کمکی در بخش‌های تنوع غذایی و تغذیه، مدیریت منابع طبیعی، تولید درآمد و ایجاد شغل برای این خانواده‌های محروم شرایط بهبود خواهد یافت.  

او گفت که اتحادیه اروپا و «کمیته هلند برای افغانستان» با بهره‌گیری از بخش خصوصی برای بهبود وضعیت زندگی روستانشینان تلاش خواهند کرد. 

نزدیک به دو سال از حکومت طالبان در افغانستان می‌گذرد و در این مدت و با گذشت هر روز فقر و بیکاری در این کشور افزایش یافته است. در مقطع کنونی، میلیون‌ها شهروند افغانستان به کمک‌های فوری بشردوستانه نیاز دارند تا از بروز فاجعه انسانی جلوگیری شود، اما طالبان با ممنوعیت در روند کار زنان در نهادهای بشردوستانه و دفاتر سازمان ملل متحد و مداخله در امور کاری در این نهاد، باعث کاهش کمک‌های جامعه جهانی شده‌اند. 

روز گذشته برنامه جهانی غذا در افغانستان اعلام کرده بود که به‌دلیل کمبود بودجه، مجبور شده است که کمک‌های غذایی خود به هشت میلیون شهروند افغانستان را قطع کند. این برنامه تاکید دارد که به یک میلیارد دلار برای کمک به شهروندان افغانستان نیاز دارد.  

پیش‌تر، سازمان ملل متحد از کشورها و نهادهای کمک‌کننده خواسته بود که به افغانستان کمک کنند و این کشور در حال حاضر، در حال سپری کردن روزهای سخت است.  

از سویی دیگر هم، طالبان به جای بهبود وضعیت اقتصادی، بیشتر به اجرای شریعت اسلامی بر اساس روایت‌های خودشان و وضع محدودیت علیه آزادی‌ و پوشش زنان اقدام کردند. 

بیشتر از جهان