برخورد دو نفت‌کش بار دیگر کانال سوئز را برای مدت کوتاهی بست

آسوشیتدپرس به‌نقل از مسئولان یکی از دو کشتی تصادف‌کرده نوشت همه کارکنان سالم‌اند و هیچ آلودگی نیز گزارش نشده است

حق عبور‌ و مرور از کانال سوئز، یکی از منابع مهم ارزی برای دولت مصر به‌شمار می‌رود SUEZ CANAL AUTHORITYAFP

مقام‌های دولتی مصر روز چهارشنبه اعلام کردند که دو تانکر حامل فراورده‌های نفتی و گاز طبیعی شامگاه‌ سه‌شنبه به‌وقت محلی در کانال سوئز با هم برخورد کردند و این برخورد موجب بسته شدن کانال و اخلال در تردد کشتی‌ها برای مدتی کوتاه در این آبراه بین‌المللی شد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز چهارشنبه ۲۳ اوت (اول شهریور ۱۴۰۲) در گزارشی به‌نقل از بیانیه رسمی مسئولان کانال سوئز نوشت که نفت‌کش «بی‌ دبلیو لسمس» با پرچم کشور سنگاپور و نفت‌کش «بوری» با پرچم جزایر کیمن در کانال سوئز با یکدیگر برخوردی جزئی کردند که موجب اخلال در روند تردد کشتی‌های تجاری شد.

پیش‌تر، خبرگزاری رویترز به‌نقل از داده‌های شرکت ردیابی دریایی «مارین ترافیک» و شاهدان عینی نوشته بود که بر اثر برخورد دو کشتی تجاری، کانال سوئز بسته شده است. مقام‌های مصری پس از گذشت چند ساعت این گزارش‌ها را تایید کردند.

آسوشیتدپرس به‌نقل از مسئولان نفت‌کش «بی‌ دبلیو لسمس» نوشت همه کارکنان سالم‌اند و هیچ آلودگی هم گزارش نشده است.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

بر اساس گزارش‌ها، نفت‌کش «بی‌ دبلیو لسمس»، هنگام عبور از کانال، به‌علت مشکل فنی به‌ گل نشست و بعد از آن بود که نفت‌کش «بوری» با آن برخورد کرد. به‌ گفته مقام‌های مصری، این دو نفت‌کش هر دو از آب‌های مدیترانه در حال عبور به سمت دریای سرخ بودند.

آسوشیتدپرس به‌نقل از رئیس اداره کانال سوئز نوشت: «مسئولان در حال رسیدگی‌ به حادثه‌اند و به‌زودی، در ساعت‌های آینده، کانال سوئز به‌ روی کشتی‌های تجاری در هر دو مسیر باز خواهد شد.»

کانال سوئز دریای مدیترانه را به دریای سرخ متصل می‌کند. حدود ۱۰ درصد از حجم تجارت جهانی از کانال سوئز می‌گذرد و حق عبور‌ و مرور از این آبراه بین‌المللی یکی از منابع ارزی مهم دولت مصر است.

در ماه مارس سال ۲۰۲۱، یک کشتی بزرگ با پرچم پاناما در آبراه کانال سوئز به‌ گل نشست. این حادثه موجب بسته شدن کانال به مدت شش روز و اختلال در تجارت جهانی شد.

بیشتر از جهان