دستور کار خامنه‌ای برای مداحان: در برابر مخالفان انتخابات سینه سپر کنید

رهبر جمهوری اسلامی ادعا کرد مبارزه با فساد از «نقاط قوت» جمهوری اسلامی است

دیدار علی خامنه‌ای با گروهی از مداحان حکومتی‌ــ khamenei.ir

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، تنها دو روز پس از اینکه ویدیو سخنانش که در آن ادعای بر زبان آوردن «حرف خدا» را مطرح می‌کرد، در رسانه‌ها و فضای مجازی فراگیر شد، در جمع گروهی از مداحان مذهبی وابسته به حاکمیت اعتراف کرد در «نظامی» که او آن را رهبری می‌کند، فساد وجود دارد.

رهبر جمهوری اسلامی، بدون اشاره به دست‌ داشتن وابستگان حکومت در فسادهای مالی گسترده، انگشت اتهام را به سوی منتقدان و مخالفان گرفت و مدعی شد که دولت و قوه قضاییه با فساد «مبارزه» می‌کنند.

خامنه‌ای با طرح این ادعا که «مبارزه با فساد از نقاط قوت جمهوری اسلامی است»، گفت که برخی می‌خواهند این «نقطه‌قوت» را به «نقطه‌ضعف» تبدیل کنند. او اضافه کرد: «به مجرد اینکه فسادی در جایی ظاهر می‌شود، یک عده‌ای از آن طرف بلند می‌شوند و می‌گویند که ببینید فساد وجود دارد. خب بله؛ فساد وجود دارد؛ اما نقطه‌ضعف این است که فساد تحمل نشود.»

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

رهبر جمهوری اسلامی با موضع‌گیری شدید در مقابل کسانی که از فساد حکومتی‌ها انتقاد می‌کنند، تصریح کرد: «در مقابل‌ این‌ها که مردم را دلسرد می‌کنند، باید ایستاد.» او  رویکرد روح‌الله خمینی در مواجهه با مواردی از این دست را یادآور شد و گفت که خمینی در برابر این افراد (منتقدان فساد) ملاحظه نمی‌کرد و به همین دلیل توانست «پایه‌های نظام را محکم کند».

علی خامنه‌ای در ادامه سخنانش ضمن یادآوری تلویحی حمایت‌های حکومت از مداحان مذهبی وابسته، گفت: «جامعه مداحان بخشی از قدرت نرم جمهوری اسلامی است و باید وظیفه‌اش را بداند.»

خامنه‌ای که بارها بر اهمیت تبلیغ برای جمهوری اسلامی با ابزارها و روش‌های مختلف تاکید کرده، خطاب به مداحان گفت که امروز «بار جهاد تبیین بر دوش شما است». او دختر پیامبر اسلام را شروع‌کننده آنچه «جهاد تبیین» می‌نامد، دانست و گفت «بزرگ‌ترین» کسی که در زمان امروز جهاد تبیین کرد، روح‌الله خمینی بود که «کاری کرد که با هیچ وسیله سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دیگری نه می‌توانستند و نه امیدش را داشتند که بکنند».

خامنه‌ای در ادامه، «واعظ، مداحی و هیئت» را از مهم‌ترین بخش‌های «قدرت نرم» جمهوری اسلامی خواند و با اذعان بر رویکرد تبلیغاتی حکومت گفت: «در این ۴۰ و چند سال، جمهوری اسلامی بیش از آنکه به قدرت سخت متکی باشد، به قدرت نرم متکی بوده است.»

او همچنین مدعی شد که «قدرتمندان عالم» مهم‌ترین سرمایه‌گذاری را برای هنر و سینما و تبلیغات می‌کنند، چون این‌ها «قدرت نرم»اند.

رهبر جمهوری اسلامی در ادامه نگرانی‌هایش از تحریم انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان از سوی مردم، شرکت در انتخابات را «وظیفه همگانی» خواند و گفت که «عده‌ای نمی‌خواهند این انتخابات آن‌چنان‌ که شایسته است، برگزار شود و عده‌ای می‌خواهند با مایوس کردن مردم این‌طور وانمود کنند که انتخابات فایده‌ای ندارد. در مقابل این‌ها جهاد تبیین باید سینه سپر کند.»

او با تکرار ادعای «مردم‌سالاری» در اداره امور کشور گفت که عده‌ای می‌خواهند «وعده الهی» را «خلاف» و حرف روح‌الله خمینی را «دروغ» نشان دهند.

خامنه‌ای با موضع‌گیری تند علیه مخالفان و تحریم‌کنندگان انتخابات، حرکت آنان را «خصمانه» توصیف کرد و گفت: «هرکس با انتخابات مخالفت کند با جمهوری اسلامی و اسلام مخالفت کرده است.»

رهبر جمهوری اسلامی در بخش دیگری از سخنانش، به جنگ پیکارجویان حماس و اسرائیل پرداخت و گفت: «امروز مرز دنیای اسلام در غزه است و نبض دنیای اسلام در غزه می‌زند.» او گفت که فلسطینی‌ها مقابل «کفر، طاغوت، استکبار و آمریکا ایستاده‌اند و در حالی‌ که سلاح برای دفاع از خود ندارند، با صبر و ایستادگی دنیا را متوجه خودشان کرده‌اند».

خامنه‌ای این موضوع را نشانه برتری قدرت نرم بر قدرت سخت دانست و افزود: «عقیده‌ام این است، که در کنار قدرت سخت و قدرت تسلیحاتی، باید تسلیحات فکری، تسلیحات زبانی و تسلیحات منطق قوی بین ما گسترده بشود.» او تاکید کرد که این «توقع» را از مداحان دارد.