احمد الخطیب، وزیر گردشگری عربستان سعودی، اعلام کرد که ۶۰ میلیون گردشگر در نیمه اول سال ۲۰۲۴ به این کشور سفر کردهاند و در مجموع ۱۴۳ میلیارد ریال سعودی (۳۸.۱ میلیارد دلار) هزینه کردهاند.
به گزارش عرب نیوز، خطیب که در یک نشست خبری صحبت میکرد به پیشرفتهای چشمگیر عربستان سعودی و صنعت گردشگری این کشور اشاره کرد که به چنین دستاورد قابلتوجهی منجر شده است.
وزیر گردشگری عربستان سعودی گفت: «کشور ما از موهبت تعدد مقاصد گردشگری و تنوع اقلیمی برخوردار است، و آبوهوای معتدلی که منطقه عسیر در فصل تابستان دارد و دمایش نسبت به بیشتر شهرهای جهان پایینتر است.»
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
خطیب در ادامه افزود بازدیدکنندگان میتوانند از جاذبههای متنوع لذت ببرند، از روستاهای تاریخی گرفته تا مزارع مملو از محصولات محلی، و غذاهای لذیذی که روایتگر داستانهای گذشته است.
عسیر قطب فرهنگی عربستان سعودی محسوب میشود و جاذبههای گوناگونی دارد مانند روستای تاریخی رجال المع و موزه قصر شدا. یکی از نقاط دیدنی این منطقه قمم السوده (قلههای سوده) است که با ارتفاع ۳۰۱۵ متر از سطح دریاــ مرتفعترین نقطه در عربستان سعودیــ یک مقصد کوهستانی لوکس و پایدار از لحاظ زیستمحیطی است.
وزیر گردشگری عربستان سعودی گفت برنامه چشمانداز ۲۰۳۰ از طریق اتخاذ «راهبرد ملی گردشگری» در سال ۲۰۱۹ و اعطای روادید گردشگری، بخش گردشگری کشور را تقویت کرده است. او همچنین از راهاندازی رشته «کارشناسی مدیریت مهمانداری بینالمللی» خبر داد که همکاری مشترکی میان وزارت گردشگری، دانشگاه ملک خالد، و دانشگاه پلیتکنیک هنگکنگ است.
خطیب گفت ۱۰ هزار فرصت آموزشی در داخل و خارج از کشور به افرادی تخصیص داده خواهد شد که در بخش گردشگری منطقه عسیر مشغول به کارند.
هدف راهبردی ملی گردشگری این است که شمار گردشگران داخلی و بینالمللی تا سال ۲۰۳۰ به بیش از ۱۵۰ میلیون نفر برسد. تعداد گردشگران عربستان سعودی در سال ۲۰۲۳ به ۱۰۹ میلیون نفر رسید.