جزئياتی از مرگ پرابهام جین هکمن و همسرش که دنیای سینما را بهت‌زده کرد

پلیس اعلام کرد که مرگ این زوج براثر مسمومیت ناشی از مونواکسید کربن نبوده است و هیچ آسیبی روی جسد آن‌ها مشاهده نشده است

جین هکمن به همراه همسرش ـ‌AP

پس از خبر بهت‌آور پیدا شدن هم‌زمان جسد جین هکمن بازیگر سرشناس و همسرش بتسی آراکاوا در خانه‌شان در نیومکزیکو، پلیس اعلام کرد که فرضیه مرگ آن‌ها براثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن رد می‌شود.

به گزارش گاردین، رئيس اداره پلیس منطقه سانتافه در نیومکزیکو روز جمعه نتیجه پزشکی قانونی را دریافت کرده که براساس آن مرگ هکمن و آراکاوا براثر استنشاق گاز مونوکسید کربن نبوده است.

این در حالی است که از سوی دیگر مقام‌های پلیس اعلام کرده‌اند که کالبدشکافی‌های اولیه نشان می‌دهد این بازیگر و همسرش نشانه هیچ آسیبی روی جسمشان نداشته‌اند.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

به این ترتیب، تا اعلام نتایج بیشتر تحقیقات و گزارش کامل کالبدشکافی، معمای مرگ این زوج همچنان بی‌پاسخ می‌ماند و مشخص نیست که آیا آن‌ها به قتل رسیده‌اند یا همزمان درگذشته‌اند یا خودکشی کرده‌اند.

جین هکمن ۹۵ ساله، بازیگر برنده جایزه اسکار که بیش از ۶۰ سال در سینما نقش‌آفرینی کرد، و همسر پیانیست ۶۵ ساله‌اش در شرایط مشکوکی درگذشته‌اند و حتی مشخص نیست تاریخ دقیق مرگ آن‌ها دقیقا چه زمانی بوده است.

پیکر آن‌ها به همراه جسد یکی از سگ‌هایشان روز چهارشنبه وقتی پیدا شد که چند کارگر به پلیس گزارش کردند از شیشه پنجره دیده‌اند که آن‌ها تکان نمی‌خورند. پس از آن پلیس وارد خانه شد و تحقیقات برای علت مرگ آن‌ها را آغاز کرد.

براساس گزارش پلیس، آخرین فعالیت ثبت‌شده روی ضربان‌ساز قلب جین هکمن در ۱۷ فوریه ثبت شده و به نظر می‌رسد آخرین روز زندگی این بازیگر همان زمان بوده، اما درباره زمان مرگ همسرش اطلاع دقیقی در دست نیست. پلیس پیش‌تر با توجه به اجساد گفته بود که آن‌ها احتمالا «چند روز تا چند هفته» پیش از پیدا شدن پیکرشان درگذشته‌اند.

دو کارگری که این ماجرا را به پلیس گزارش دادند، گفتند آخرین باری که با هکمن و آراکاوا تماس داشته‌اند، دو هفته قبل از پیدا شدن جسدشان بوده است.

پلیس گزارش داده است که وقتی برای بررسی به محل زندگی این زوج رفتند در ورودی باز بوده و هیچ نشانه‌ای از درگیری یا دزدی هم وجود نداشته است.

به گفته یکی از ماموران پلیس، به نظر می‌رسید که هکمن مقابل در ورودی تعادلش را از دست داده و روی زمین افتاده است، زیرا یک عصا در همان نزدیکی پیدا شده. پیکر آراکاوا نیز در حمام طبقه بالا با تعدادی قرص پراکنده روی میز مجاور پیدا شد. جسد سگ این زوج نیز در حمام افتاده بود اما دو سگ دیگر این زوج زنده پیدا شدند.

جین هکمن، تفنگدار سابق نیروی دریایی که سپس وارد عرصه سینما شد، در بیش از ۸۰ فیلم ایفای نقش کرده است. او همچنین نقش‌های ماندگاری در تلویزیون و تئاتر داشته است. هکمن اولین نامزدی اسکارش را برای بازی در فیلم «بانی و کلاید» در سال ۱۹۶۷ به دست آورد. او همچنین در سال ۱۹۷۰ برای فیلم «هرگز برای پدرم آواز نخواندم» نامزد بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شد. بازی او در نقش پاپی دویل، کارآگاه نیویورکی در فیلم «ارتباط فرانسوی» برای او جایزه اسکار بهترین بازیگر مرد را به ارمغان آورد.

هکمن همچنین در سال ۱۹۹۲ اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را برای بازی در نقش کلانتر در فیلم کلینت ایستوود به نام «نابخشوده» دریافت کرد و یک بار دیگر نیز در سال ۱۹۸۸ نامزد دریافت جایزه اسکار شد.

دختران و نوه‌های جین هکمن روز پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای درگذشت او را تایید کردند و گفتند: «میلیون‌ها نفر در سراسر جهان او را به خاطر بازیگری درخشانش تحسین می‌کردند، اما او در عین حال برای ما پدر و پدربزرگی بود که به‌شدت دلتنگش خواهیم شد.»

بیشتر از فیلم