یک مقام مطلع در وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات با تاکید بر اینکه محدودیت دسترسی به اینترنت با تصویب شورای امنیت ملی صورت گرفته، اعلام کرد که زمان بر طرف شدن این محدودیت مشخص نیست.
اینترنت از روز شنبه و به دنبال ادامه اعتراضهای مردمی در سراسر ایران به وضعیت معیشتی قطع شد. مردم از روز جمعه که خبر افزایش سه برابری قیمت بنزین منتشر شد، به خیابانها آمدهاند و حکومت جمهوری اسلامی علاوه بر قطع اینترنت، به برخورد خشن با مردم معترض ادامه میدهد.
این منبع که نام او فاش نشده به خبرگزاری فارس گفت، دسترسی به سایتهای داخلی و خدمات آنلاین بومی امکانپذیر است و مکانهای ضروری محدودیت اینترنت ندارند.
با لطف یک هموطن گیلانی، بنزین رسید، حالا شلنگ نداریم، البته با بطری آبمعدنی فکر کنم بشه حل کرد https://t.co/r7sk9Wt1BV pic.twitter.com/IOnAyfy6FR
— MJ Azari Jahromi (@azarijahromi) July 25, 2019
اظهارات این مقام مطلع در حالی مطرح میشود که در دو روز گذشته که اینترنت در ایران قطع بوده، محمدجواد آذری جهرمی که علاقه زیادی به توییتر دارد و در شبکههای اجتماعی بسیار فعال است، به عنوان وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات در این مورد سکوت مطلق اختیار کرده است.
امشب ساعت ۸ یک لایو جذاب در اینستاگرام خواهیم داشت، چند مهمان خاص و ویژه هم حضور پیدا میکنند.حسابی جنجالی خواهد بود!
— MJ Azari Jahromi (@azarijahromi) November 6, 2019
حتما ببینید!منتظرتون هستم:)
خانم زرآبادی هم دعوت میکنم در لایو شرکت کنند و دربارهی تهمتهایی که فرمودند کمی صحبت کنیم!مگر نمیگویند ادعاهاشون درسته؟#حقالناس
راهاندازی اینترنت ملی با صرف هزینههای کلان که در سالهای گذشته همواره مطرح بود، در دولت حسن روحانی و وزارت آذری جهرمی با پیشینه فعالیت در وزارت اطلاعات با سرعت بیشتری پیش رفت و تا حدود بسیار زیادی گسترش یافت.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
آذری جهرمی در دوم خردادماه امسال گفته بود که مراجع و علما از دولت میخواهند این شبکه برقرار شود و ما فرهنگ دینی خود را ارزان به دست نیاوردهایم که به آسانی از آن بگذریم.
او همچنین گفته بود که وزارتخانه تحت اختیار او تا کنون ۸۰ درصد وظایفاش را در زمینه تحقق اینترنت ملی انجام داده و تا کنون ۱۴۲ آزمایش برای استقلال شبکه ملی اطلاعات در زمان قطع اینترنت انجام شده که همه آزمایشها موفق بوده است.
ناظران بینالمللی پیشتر هشدار داده بودند که اینترنت ملی که مقامات تهران آن را ضامن استقلال جمهوری اسلامی میدانند در شرایط بحرانی و ضرورت قطع اینترنت جهانی به کمک آنها خواهد آمد.
نتبلاکز، شبکه ناظر اینترنت در تازهترین گزارش خود که بامداد امروز منتشر شد اعلام کرد که قطعی اینترنت در ایران همچنان ادامه دارد و سطح پوشش این شبکه در ایران را حدود ۵ درصد برآورد کرد.