رئیس ستاد ارتش طالبان: پاکستان «دشمنش» را در خاک خود جست‌وجو کند

تی‌تی‌پی بیش از ۹ ماه می‌شود که به حمله‌های خود در پاکستان افزوده است

قاری فصیح‌‌الدین، رئیس ستاد ارتش طالبان، ادعا کرد که تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) در افغانستان حضور ندارد و پاکستان باید «دشمنش» را در داخل خاک خود جست‌وجو کند.  

او در مصاحبه با آریانا نیوز هشدار داد که به هر کشوری که علیه حکومت طالبان به زور متوسل شود، پاسخ خواهند داد.  

او گفت: «با بهانه‌های مختلف، کسانیکه بخواهند بازهم تعهدات امارت اسلامی را زیر سوال ببرند و به زور متوسل شوند، اقدام ما و عكس‌‏العمل ما چیست؟ این را به دنیا ثابت کردیم و دنیا می‌داند.» 

او تاکید کرد که از خاک افغانستان هیچ تهدید تروریستی متوجه کشورهای همسایه افغانستان نیست و امنیت در این کشور تامین شده است.  

قاری فصیح‌الدین گفت که شاخه خراسان دولت اسلامی (داعش) در افغانستان جنگ جبهه‌ای ندارد و همواره از طرف طالبان سرکوب شده است.  

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

او افزود: «در افغانستان داعش به شکلی که کدام جغرافیا را بدست داشته باشد که وجود خارجی داشته باشد، کدام منطقه‌ای وجود داشته باشد، به این شکل الحمدالله که وجود ندارد و نیست.» 

داعش تهدید جدی برای حکومت طالبان به شمار می‌رود و طی دو سال حکومت این گروه بر افغانستان، چندین فرمانده ارشد این گروه کشته‌ شده‌اند.

رئیس ستاد ارتش طالبان تصریح کرد که وزارت دفاع این گروه می‌خواهند که در سال جاری خورشیدی شمار ارتش خود را از ۱۵۰ به ۱۸۰ هزار تن افزایش دهند.  

طالبان ادعا می‌کنند که شمار زیادی از نیروهای نظامی را در اختیار دارند، اما این ادعای طالبان نیاز به راستی‌آزمایی دارد. 

تحریک طالبان پاکستانی (تی‌تی‌پی) بیش از ۹ ماه می‌شود که به حمله‌های خود در پاکستان افزوده است. اسلام‌آباد ادعا می‌کند که تی‌تی‌پی در قلمرو افغانستان پایگاه دارد و از طالبان خواسته است که علیه این گروه اقدام کنند.  

به‌تازگی، ممتاز زهرا بلوچ، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان، با اشاره به تهدیدهای احتمالی از خاک افغانستان گفت که حکومت طالبان باید از تهدیدها علیه افراد و نهادهای پاکستانی جلوگیری کنند.  

او تاکید کرد که حکومت طالبان باید به تعهدات بین‌المللی خود مبنی بر مبارزه با تروریسم عمل کند.  

حکومت پاکستان روابط نزدیکی با حکومت طالبان دارد. خانواده‌های بیشتر مقام‌های ارشد طالبان در پاکستان‌اند و این مقام‌ها به این کشور رفت و آمد دارند. حکومت پاکستان با چالش جدی تروریسم و در مقطع کنونی با کمبود منابع مالی برای مبارزه با گروه‌های تروریستی مواجه است.  

اسلام‌آباد امیدوار است که طالبان تهدید تی‌تی‌پی علیه این کشور را دفع کنند و به گروه‌های تروریستی دیگر اجازه ندهند که به منافع پاکستان ضرر برسانند.  

بیشتر از جهان