پرچم طالبان از سر در یک خانه در نیویورک پایین کشیده شد

مالک خانه ادعا می‌کند که نمی‌دانسته این پرچم طالبان است

پرچم طالبان بر سر در خانه‌ای در نیویورک‌- رسانه‌های اجتماعی

یک خانواده مسلمان ساکن بروکلین نیویویورک پس از اعتراض شدید یک مقام محلی به‌ برافراشتن پرچم طالبان بر بالای خانه‌شان و ورود پیدا کردن روزنامه نیویورک‌پست به این موضوع، این نماد تروریستی را پایین کشیدند.

به گزارش نیویورک پست، اینا ورنیکوف، عضو شورای شهر بروکلین، روز سه‌شنبه با انتشار ویدیویی زنده از خود جلو این خانه، از نصب پرچم طالبان بر سر در این خانه به‌شدت انتقاد کرد و با اشاره به این پرچم گفت: «ما در میان خودمان هم حامیان تروریسم داریم.» 

در ویدیویی که ورنیکوف منتشر کرده، افزون بر پرچم طالبان، پرچم فلسطین نیز به چشم می‌خورد، اما تنها به نصب پرچم طالبان اعتراض شده است.  

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

او تصریح کرد : «این به هر آمریکایی، هر سرباز و افراد دیگری است که زیر آن پرچم (طالبان) به قتل رسیدند، یک توهین بزرگ است.»

مالک خانه ادعا می‌کند که نمی‌دانسته این پرچم متعلق به رژیم طالبان است. نیویورک پست هم هویت مالک خانه را افشا نکرده، اما به نقل از او نوشته که با هیچ گروهی همکاری نداشته، در حالی که با پخش ویدیو از خانه‌اش مبنی با پرچم طالبان با تهدید‌های جدی حتی تهدید به مرگ مواجه شده است.

اینا ورنیکوف از تصمیم مالک خانه برای برداشتن پرچم طالبان استقبال و تاکید کرد هیچ‌کس نباید از تروریسم حمایت کنند. 

پس از حملات ۱۱ سپتامبر به خاک ایالات متحده آمریکا، طالبان درخواست واشینگتن مبنی بر تحویل دادن اسامه بن‌لادن، بنیان‌گذار شبکه تروریستی القاعده، به آمریکا، را نپذیرفتند. در نتیجه با حمله ائتلاف جهانی به رهبری آمریکا به افغانستان در سال ۲۰۰۱، رژیم طالبان سرنگون شد. ایالات متحده آمریکا و ناتو تا اوت ۲۰۲۱ در افغانستان حضور نظامی داشت و بیش از دو هزار نیروی آمریکایی در این کشور کشته شدند.  

طبق توافق دوحه که فوریه ۲۰۲۰ میان دولت وقت ایالات متحده آمریکا و طالبان امضا شد، این گروه به قطع ارتباط با شبکه القاعده متعهد شد و پذیرفت که اجازه ندهد از خاک افغانستان علیه کشورهای دیگر استفاده شود. اما با روی کار آمدن مجدد طالبان در افغانستان، نگرانی از گسترش فعالیت‌های تروریستی در این کشور افزایش یافته است.   

از سوی دیگر، سلطه‌ مجدد طالبان بر افغانستان الهام‌بخش سایر گروه‌های تروریستی در منطقه شد تا با پیروی از راهبرد طالبان و تشدید جنگ و تنش، تلاش کنند دولت‌های روی کار را هم سرنگون کنند.      

بیشتر از جهان