حضور درخشان بنیاد فیلم دریای سرخ در جشنواره فیلم ونیز

بنیاد فیلم دریای سرخ با شش فیلم برجسته در این جشنواره شرکت می‌کند

تصویر سمت راست فیلم «کشتن اسب مغولی» و سمت چپ «جستجوی پناهگاه برای آقای رامبو» - red sea film

هشتاد و یکمین جشنواره فیلم ونیز از ۲۸ اوت تا هفتم سپتامبر برگزار می‌شود و میزبان دست‌اندرکاران صنعت فیلم‌سازی از سراسر جهان خواهد بود. بنیاد فیلم دریای سرخ عربستان سعودی هم در این جشنواره حضور پررنگی دارد و در بسیاری از بخش‌های آن شرکت خواهد کرد و با شش فیلمی که تحت حمایت این بنیاد ساخته شده‌اند خواهد درخشید.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

دو فیلم «عایشه» (Aïcha) و «جست‌وجوی پناهگاه برای آقای رامبو» (Seeking Haven for Mr Rambo) به ترتیب در بخش «افق‌ها» (Orrizonti) و «فراافق‌ها» (Orrizonte Extra) در ونیز به نمایش درمی‌آیند. در بخش تدوین نهایی «پل ارتباطی ونیز برای دست‌اندرکاران سینما» (Venice Production Bridge’s Final Cut) دو فیلم تحت حمایت بنیاد فیلم دریای سرخ به نام‌های «عایشه دیگر نمی‌تواند پرواز کند» (Aisha Can’t Fly Away Anymore) و «در این تاریکی تو را می‌بینم» (In This Darkness I See You) به نمایش درمی‌آیند. دو فیلم دیگر هم در بخش «روزهای ونیز» یا «روزهای نویسنده» (Giornate delgli Autori) شرکت خواهند کرد که «سودان، ما را به یاد بیاور» (Sudan, Remember Us) و «کشتن اسب مغولی» (To Kill A Mongolian Horse) نام دارند. 

فیلم «عایشه» به کارگردانی مهدی برساوی و ساخته کشور تونس، درامی است که زندگی عایشه و چالش‌های پیش روی او را روایت می‌‌کند. این فیلم در سال ۲۰۲۱ «جایزه توسعه سوک» (Souk development prize) را در جشنواره فیلم دریای سرخ عربستان سعودی به دست آورد. 

فیلم «جست‌وجوی پناهگاه برای آقای رمبو» درامی است ساخته خالد منصور کارگردان مصری که در بخش «توسعه لاج جشنواره دریای سرخ» (Red Sea Lodge) در سال ۲۰۲۱ انتخاب شد و در سال ۲۰۲۳ حمایت مالی بنیاد فیلم دریای سرخ را به دست آورد. اولین نمایش این فیلم در بخش «فراافق‌‌ها» در ونیز خواهد بود و نمایانگر بازگشت سینمای مصر به این جشنواره پس از یک وقفه طولانی است. 

دو فیلم دیگر که از حمایت بنیاد فیلم دریای سرخ عربستان سعودی برخوردارند، مستندی از هند مددب (Hind Meddeb) با نام «سودان، ما را به خاطر آور» و فیلمی از شمال شرق آسیا به نام «کشتن اسب مغولی» است که شائوشوئان جیانگ از چین آن را کارگردانی کرده است . 

بیشتر از فیلم