مطالعه پزشکی دانشگاه میشیگان نشان میدهد که گوشی همراه، علاوه بر کودکان، والدین را نیز دچار اضطراب میکند، زیرا صدای اعلان برنامکها و پیامرسانها حواس آنها را مدام پرت میکند. طبق گزارش نیویورکپست، والدین شاغل و پرمشغله با دستگاههای تلفن همراه به امکانات زیادی دست مییابند، اما این مطالعه جدید میگوید که پیامهای اخطار و اعلانهای روزانه باعث اضطرابشان میشود.
این نتایج در حالی به دست آمده است که مدارس میکوشند تا استفاده از تلفن همراه در مدرسه برای دانشآموزان ممنوع شود. طبق نتایج بهدستآمده، والدین در سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ روزانه ۳۰۰ اعلان و پیام دریافت کردهاند. آن گروه از والدینی که در این مطالعه شرکت داشتند، به طور متوسط هر روز ۹۳ بار گوشی همراهشان را برمیداشتند.
تیفانی مونز، نویسنده اصلی این پژوهش، میگوید که ما میدانیم والدین کودکان خردسال همزمان قابلیت انجام دادن چندین کار را دارند، اما حواسپرتیهای ناشی از تلفن همراه، باری اضافه روی مسئولیتهای آنان است. به گفته او، «والدین اغلب با کار و مسئولیتهای خانه و کار همزمان درگیرند و منطقی است که دور شدن از تلفن همراه اضطراب بیشتری به آنها میدهد».
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
این مطالعه در دو سال اول همهگیری و روی ۶۲ والدین که ۶۲ کودک چهار تا شش ساله داشتند انجام شد. طبق این تحقیق، در این دوره والدین پیامها و اعلانهای بیشتری را در مقایسه با تحقیقات قبلی دریافت کردند که نشان میداد استفاده از این تلف همراه در طول همهگیری بیشتر بوده است.
به گفته جنی رادسکی، نویسنده ارشد این مطالعه و متخصص رشد رفتاری اطفال، اضطراب در روزهای هفته بیشتر بود که نشان میدهد محتوای اعلانها اضطراب بیشتری برای والدین ایجاد کرده است. او میگوید که احتمالا بهدلیل همهگیری کووید -۱۹، والدین کارهای متعدد مربوط به خانه، وظایف مربوط به مدرسه و کارهای دیگر را آنلاین انجام میدادهاند.
محققان میگویند، اضطراب هزینهای است که والدین برای داشتن تلفن همراه پرداخت میکنند، زیرا آنان را در هر زمان ممکن تقریبا به همه چیز وصل میکند. دکتر مارشال رانگ، مدیر عامل پزشکی میشیگان و معاون اجرایی امور پزشکی، میگوید: «این پیامها گاهی اوقات خیلی بیاهمیتاند و برخی مواقع هم پیامی حیاتی است که منتظرش بودهایم که میتواند ما را از خواب بیدار کند یا تمرکزمان را بر هم بزند.» به عقیده او، در دنیای پیوسته به هم و یکپارچه امروزی، ظاهرا همه از هم انتظار دارند که ۲۴ ساعت شبانهروز و هفت روز هفته در دسترس باشند، اما این ارتباط هزینههایی مانند حواسپرتی، اضطراب و حتی افسردگی دارد.