بزرگترین تولیدکننده واکسن در جهان برای تولید انبوه واکسن کرونا دستبه کار شد.
موسسه «سرام» در هند اعلام کرده است که قصد دارد تا ۶۰ میلیون دوز از واکسن احتمالی برای مقابله با کرونا که هماکنون در مرحله آزمایش بالینی در انگلستان هست را تولید کند.
این موسسه، این واکسنها را در هماهنگی با دانشگاه آکسفورد تولید خواهد کرد. آزمایش انسانی واکسن کرونای ساخت دانشگاه آکسفورد هفته گذشته بر روی انسان انجام شد. موسسه سرام، تولید همین ترکیب واکسن را آغاز کرده و تا ماه سپتامبر (شهریور ماه) و در صورت موفقیت نهایی آزمایشهای بالینی، ۶۰ میلیون دوز از این واکسن راهی بازار خواهد شد.
Today @OxfordVacGroup began trialling a #Covid19 vaccine in two healthy human volunteers, to provide info on its safety & ability to generate good immune responses.
— University of Oxford (@UniofOxford) April 23, 2020
We’re so grateful to the volunteers & researchers working tirelessly to develop this: https://t.co/K3LlIVhwfN pic.twitter.com/geiX9G7DEd
غول پزشکی هند یکی از پیشگامان تولید واکسن کرونا در جهان است.
بر اساس آخرین دادهها، تاکنون سه میلیون نفر از مردم جهان به ویروس کرونا آلوده شده و بیش از ۲۱۱ هزار نفر جانشان را از دست دادهاند.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
مدیر اجرایی داروسازی سرام در این باره گفته است: «اگرچه هنوز موفقیت کامل واکسن دانشگاه آکسفورد برای مقابله با ویروس کرونا اثبات نشده است، اما مؤسسه سرام تصمیم گرفته است پس از تائید آزمایشهای حیوانی و انسانی این واکسن، تولید آن را آغاز کند.»
واکسن دانشگاه آکسفورد فعلاً نام علمی «chadox1 ncov-19» بر خود دارد.
متخصصان دانشگاه آکسفورد گفتهاند که تمرکز اصلی آنها نهفقط بر تأثیر مستقیم واکسن بر ویروس که مجموعه پاسخ ایمنی بدن و عوارض جانبی نیز هست.