رییس «ریان ایر» خودقرنطینگی ۱۴ روزه را بی‌اثر و نابخرادنه می‌داند

هواپیماهای ریان‌ایر فعالیت خود را از اول ژوئن از سر می‌گیرند

مایکل اولری، مدیر اجرایی «ریان ایر» - HELMUT FOHRINGER / APA / AFP

 

رییس بزرگ‌ترین خط هوایی ارزان‌قیمت در اروپا، سیاست جدید قرنطینه بریتانیا را «نابخردانه» و«بی‌اثر» خوانده و مورد انتقاد قرار داد.

مسافرانی که به فرودگاه‌های بریتانیا، بندرگاه‌ها و پایانه‌های ریلی بین‌المللی وارد می‌شوند باید خود را به مدت دو هفته در خانه قرنطینه کنند و درصورت شکستن این قوانین، باید تا مبلغ ۱۰۰۰ پوند جریمه پرداخت کنند. 

مایکل اولری، مدیر اجرایی «ریان ایر»، امروز در مصاحبه با رادیو بی‌بی‌سی گفت: «مشکل دولت‌مردان بریتانیا این است که برای برگزاری هرنوع مراسمی دیرکرده‌اند.

آن‌ها حالا از قرنطینه‌ای حرف می‌زنند که یک حیله کاملا سیاسی است نه قرنطینه. این کار هیچ تاثیر پزشکی ندارد.

وقتی که مسافران بین‌المللی امروز وارد شوند، تصمیم دارید آن‌ها را در متروی لندن، گتویک اکسپرس و هیترو اکسپرس متوقف کنید، جایی که تازه‌واردان مبتلا به کووید ۱۹ می‌توانند هزاران بریتانیایی را مبتلا کنند.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

از مسافرین تازه رسیده خواسته شده تا مستقیما به مکان خودقرنطینگی‌شان بروند، اما درصورت لزوم آیا آن‌ها می‌توانند شب را جای دیگری سپری کنند؟

حتی اگر فرم ورود را همین امروز پرکنید، تمام آن چه که ارائه می‌دهید شماره تلفن‌تان است. می‌توانید به استنزبری بروید یا کنار ساحل و یا زمین گلف، در واقع بعید است کسی از وزارت‌خانه، این هفته با شما تماس بگیرد.

آن‌چه که در حال وقوع است، فاجعه‌ای غیر قابل بیان است؛ نه تنها برای خطوط هوایی بلکه برای صنعت گردش‌گری بریتانیا که شامل هزاران هتل، مکان‌های گردش‌گری و رستوران‌ها در دو ماه آینده می‌شود.»

هواپیماهای ریان‌ایر فعالیت خود را از اول ژوئن از سر می‌گیرند.

آقای اولری گفت: «ما می‌بینیم که هزاران خانواده انگلیسی در حال رزو کردن تعطیلات دو هفته‌ای خود هستند چرا که خودشان فکر می‌کنند وقتی به خانه برگشته‌اند دیگر قرنطینه تاثیری بر آن‌ها ندارد.

پروازها از بریتانیایی‌ها پر شده است و مردم این قرنطینه را نادیده می‌گیرند. آن‌ها می‌دانند که این کار بی‌معناست.

حالا بریتانیا، بخش بیمار اروپاست.»

در همان برنامه وزیرامنیت کیت مالتوس اظهار داشت: «برای اعمال مقررات خودقرنطینگی شاید به نیروی پلیس نیاز داشته باشیم.

ما امیدواریم و باور داریم که این قرنطینه‌ها رصد می‌شوند. این قانون به مدت یک سال برقرار است و هر هفته بازبینی می‌شود.»

آقای مالتوس گفت: «دولت هیچ تمایلی ندارد که مقررات خودقرنطینگی را بیشتر از زمان مورد نیاز افزایش دهد.

اقدامات در حال پیش‌رفتی وجود دارد تا به بررسی راه‌های هوایی بپردازیم و بدانیم که چه وقت اجازه پرواز آزاد داریم.»

راه‌های هوایی یا «راهروهای مسافرت» در همکاری با مقاصد اصلی گردش‌گری، قرنطینه را برهم زده و سفرهای سیاحتی درون مرزی و خارجی را میسر می‌کنند.

او گفت: «همان‌طور که از نقطه اوج شیوع ویروس می‌گذریم و شمار مبتلایان به طور قابل ملاحظه‌ای کم می‌شود، بسیار مهم است که با ورود دوباره ویروس از سایر کشورها خودمان را به خطر نیاندازیم.

ما می‌خواهیم مجموعه‌ای از قوانین مشخص را برای افرادی که از جاهای دیگر به کشور می‌آیند، برقرار کنیم.

از شواهد علمی کاملا مشخص است که وقتی درجه خفیفی از آلودگی در شما وجود دارد،  بسیار مهم‌تر است که خطر پراکندن آن را نداشته باشید.»

آقای مالتوس از ارائه شواهد علمی پشت برنامه قرنطینه، سرباز زد.

ویلی ولش مدیر اجرایی شرکت اصلی بریتیش ایرویز(ای آی جی) گفت: «ما باید این پیام را به دنیا منتقل کنیم که بریتانیا در حال بازگشت به کسب و کار است و اگر بریتانیا بسته باشد پیام برعکسی منتقل می‌شود.»

بریتیش ایرویز هم در کنار ایزی جت و ریان ایر مبارزه قانونی خود با قرنطینه را آغاز کرده است.

در نظرسنجی که به نمایندگی ایندیپندنت و از میان ۳ هزار و ۸۶۸ پاسخ دهنده انتخاب شده انجام شد، ۷۳ درصد مخالف قرنطینه بودند. 

© The Independent

بیشتر از جهان