0 seconds of 44 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
00:44
00:44
 

برخورد شدید نیروهای امنیتی با تجمع فعالان مدنی در حمایت از مردم خوزستان

تعدادی از این فعالان مدنی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده‌اند

شماری از فعالان مدنی، از جمله نرگس محمدی فعال حقوق بشر در ایران، روز سه‌شنبه در حمایت از اعتراضات مردم خوزستان به بی‌آبی اقدام به تجمع در مقابل ساختمان وزارت کشور در خیابان فاطمی تهران و راهپیمایی به سمت خیابان زرتشت کردند.

کانون مدافعان حقوق بشر در گزارشی در کانال تلگرامی خود نوشت، تحمع‌کنندگان ضمن اعلام حمایت از خواسته‌های بر حق مردم خوزستان و سر دادن شعار «خوزستان تنها نیست»، خواستار توقف سرکوب اعتراضات صلح‌آمیز مردم شدند.

نرگس محمدی سخنگوی کانون، تعدادی از فعالان کارگری، زندانیان سیاسی، مادران داغدار و مادران صلح در این تجمع حضور داشتند. بر اساس این گزارش این تجمع با حمله نیروهای یگان ویژه و ضرب و شتم حاضران به خشونت کشیده شد.

به گفته کانون مدافعان حقوق بشر تعدادی از شرکت‌کنندگان از جمله نرگس محمدی، آرش صادقی، جعفر عظیم‌زاده، رسول بداقی، آرش کیخسروی و پوران ناظمی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده‌اند.

تقی رحمانی همسر نرگس محمدی در توئیتی این خبر را تایید کرد و نوشت بازداشت این افراد همراه با ضرب و شتم بوده است.