بزرگترین مطالعه در بریتانیا در مورد روابط اجتماعی در طول همهگیری کرونا نشان داد که یک نفر از هر پنج فرد بزرگسال در یک سال گذشته یک شکست عاطفی یا قطع رابطه کامل را در خانه یا محل کار تجربه کردهاند.
بر اساس تحقیقات کالج لندن، یکچهارم افراد گفتهاند روابطشان با همسر یا شریک زندگیشان بدتر شده و یکچهارم هم از مشکلات با همکاران شکایت داشتهاند. بیش از یکپنجم از بزرگسالان هم یک قطع رابطه کامل با خانواده، دوستان، همکاران یا همسایگان را تجربه کردند.
نتایج این پژوهش نشان داد در شرایط بحرانی، افراد جوان بیشتر به روابط خود آسیب میرسانند و این امر نشاندهنده تأثیر نامتناسب همهگیری بر این گروه سنی است. آنها افزودند که از دست دادن شغل و نگرانی در مورد مسائل مالی و ناتوانی در معاشرت با مردم از عوامل مؤثر در این زمینه بودهاند.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
این مطالعه که از شروع اولین قرنطینه در بریتانیا آغاز شد، نشان داد که افراد ۱۸ تا ۲۹ ساله بیشتر احتمال دارد که در رابطههای خود آسیب ببینند تا میانسالان و گروه سنی شصت سال به بالا.
این مطالعه توسط بنیاد Nuffield با شرکت بیش از ۷۰ هزار نفر در ۷۲ هفته گذشته انجام شد.
بااینوجود نیم دیگر افراد، مخصوصاً میانسالها و سالمندان گفتهاند کیفیت روابط آنها با همسر یا شریک زندگیشان در یک سال گذشته بهتر از حد معمول بوده است.
مطالعه اجتماعی تأثیرات همهگیری و دورههای متوالی قرنطینه در بریتانیا بخشی از برنامه کالج لندن درزمینهٔ مطالعات مربوط به سلامت روان در سطح بینالمللی در طول همهگیری است.