امارات از پهپادهای جدید رزمی و باربری‌اش رونمایی کرد

مجموعه صنایع دفاعی اج امارات متحده عربی در نمایشگاه تسلیحاتی بین‌المللی ۱۱ سامانه خودکار و بی‌سرنشین برای ماموریت‌های اطلاعاتی و رزمی عرضه کرد

گروه صنایع دفاعی اج متشکل از ۲۰ شرکت فناوری و امنیت است ‌ـ Ryan LIM / AFP

مجموعه صنایع دفاعی اج (EDGE) امارات متحده عربی در نمایشگاه تسلیحاتی بین‌المللی (IDEX) از ۱۱ سامانه خودکار و بی‌سرنشین برای ماموریت‌های اطلاعاتی و تهاجمی رونمایی کرد.

این گروه صنایع دفاعی متشکل از ۲۰ شرکت فناوری و امنیت است و در این نمایشگاه، مجموعه بزرگی از محصولات ساخت امارات متحده عربی را به نمایش گذاشته است.

به‌ گزارش دیفنس نیوز، اج یک وسیله نقلیه بالگرد در این نمایشگاه عرضه کرده که برای پشتیبانی تدارکاتی راهبردی، از جمله تامین نیرو در مناطق دورافتاده و عملیات شناسایی، طراحی شده است. این وسیله نقلیه ظرفیت حمل ۵۰۰ کیلوگرم بار و طی مسافت ۳۶۰ کیلومتر با سرعت ۱۲۰ کیلومتر در ساعت دارد.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

ارتش آمریکا در یک سال گذشته با تولید نمونه کاملا خودکار هلی‌کوپتر بلک هاوک، این فناوری را آزمایش کرده است. در جنگ اوکراین نیز چند سازمان و شرکت پهپادهای حمل بار برای پشتیبانی از نیروهای اوکراینی ارسال کرده‌اند.

محصول دیگر کیواکس‌۶‌-۵۰ (QX6-50)، نوع دیگری از پهپاد بالگرد، است. این پهپاد ظرفیت حمل ۵۰ کیلوگرم بار تا مسافت ۲۰۰ کیلومتر را دارد. گروه صنایع دفاعی اج همچنین وسیله نقلیه هواگرد جدیدی را به معرض نمایش گذاشته است که ظرفیت حمل ۴۸۰ کیلوگرم مهمات و تسلیحات و سرعت ۱۰۰۰ کیلومتر در ساعت را دارد.

به گزارش دیفنس‌نیوز، گروه صنایع دفاعی اج اخیرا بزرگ‌ترین سهام‌دار شرکت میلرم روباتیکس در استونی شده است، که بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری خارجی در صنایع دفاعی تالین محسوب می‌شود. در پی این سرمایه‌گذاری، اج از دو هواپیمای پیشرفته بی‌سرنشین دیگرش رونمایی کرد: دمیس کامبت (THeMIS Combat) که امکان هدف‌گیری دقیق و پشتیبانی آتشبار مستقیم را برای واحدهای رزمی فراهم می‌کند و دمیس آبزرو (THeMIS Observe) که برای عملیات‌های شناسایی تاکتیکی طراحی شده است.

از لحاظ سامانه‌های دریایی، این گروه اماراتی با همکاری کشتی‌سازی ابوظبی، شناور بی‌سرنشین ۱۷۰‌ـ‌ام دیتکتر (170-M Detector) را تولید کرده است که برای ماموریت‌های جمع‌آوری اطلاعات، رصد و شناسایی و همچنین کشف مین آبی کاربرد دارد.  

از این شناور می‌توان بی‌سرنشین و باسرنشین استفاده کرد و قادر است در حالت پیشرانش برقی به‌مدت چهار ساعت با سرعت ۴۰ گره دریایی بی‌صدا حرکت کند.

بیشتر از جهان