عربستان سعودی یک شبکه تلویزیونی جدید راه‌اندازی می کند

این رسانه جدید فرهنگ ملی و محلی عربستان سعودی را به سبک مدرن به جهان معرفی خواهد کرد

شاهزاده بدر بن عبدالله بن فرحان، وزیر فرهنگ عربستان سعودی، و ولید آل ابراهیم، رئیس گروه ام‌بی‌سی‌ــ عکس از العربیه (وزارت فرهنگ عربستان سعودی)

شاهزاده بدر بن عبدالله بن فرحان، وزیر فرهنگ عربستان سعودی، و ولید آل ابراهیم، ​​رئیس گروه ام‌بی‌سی، روز چهارشنبه ۱۶ اوت به‌منظور راه‌اندازی یک کانال تلویزیونی ۲۴ساعته جدید که از طریق برنامه‌های مختلف، فرهنگ عربستان سعودی را به جهان معرفی می‌کند، توافق‌نامه‌ای امضا کردند.

هدف از این اقدام تثبیت جایگاه عربستان سعودی به عنوان مرکز ثقل منطقه‌ای و تحقق جنبه‌های فرهنگی «چشم‌انداز ۲۰۳۰» است. شاهزاده بدر بن عبدالله بن فرحان هم در حساب کاربری‌اش در شبکه اجتماعی اکس (توییتر سابق) نوشت: «این پلتفرم جدید به حوزه‌های فرهنگی مختلف می‌پردازد و به عنوان سکویی برای توسعه فرهنگی عربستان سعودی در زمینه‌های میراث باستانی، ادبیات، هنرهای تجسمی، آشپزی، مد، فیلم، کتاب، تئاتر، هنرهای نمایشی موسیقی، معماری و طراحی عمل می‌کند.»

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

این کانال تلویزیونی جدید که در ماه سپتامبر از طریق گروه تلویزیونی ام‌بی‌سی به صورت ماهواره‌ای و نیز از اپلیکیشن «شاهد» (Shahid) پخش خواهد شد، با ارائه جنبه‌های مختلف تمدن و فرهنگ عربستان سعودی به روشی منحصربه‌فرد که در آن از پیشرفته‌ترین ابزارهای فناوری جدید استفاده می‌شود، عموم مردم جامعه به‌ویژه قشر فرهنگی و فرهیخته را مخاطب قرار می‌دهد.

این پلتفرم جدید ضمن پوشش گسترده‌ رویدادهای فرهنگی و ساخت کتابخانه‌ و آرشیو بزرگی از آثار فرهنگی، مستندهایی هم درباره زندگی‌ و خاطرات شخصیت‌های برجسته سعودی تولید و پخش می‌کند.

در چارچوب این توافق‌، علاوه بر افتتاح کانال تلویزیونی، پلتفرم دیجیتالی جدیدی هم راه‌اندازی می‌شود که هدف از آن تولید کلیپ‌های ویدیویی، تهیه مقاله‌، پادکست‌ و مستند خواهد بود و موارد یادشده را به روش امروزی و با استفاده از آخرین ابزارهای فناوری بازتاب خواهد داد تا فراخور سلیقه و علاقه نسل جدید باشد.

البته هدف از تاسیس این کانال فرهنگی تلاش برای همگامی با نهضت فرهنگی بزرگی است که عربستان سعودی در سایه «چشم‌انداز۲۰۳۰» پیش رو دارد.

بیشتر از فرهنگ و هنر