بزرگترین جهش آمار مبتلایان به کرونا در بریتانیا

تاکنون ۲۷۳ مورد ابتلا به ویروس کرونا در بریتانیا تایید شده است

ویروس کرونا اکنون در بیش از ۹۰ کشور دنیا شیوع یافته است- NIKLAS HALLE'N / AFP

وزارت بهداشت و مددکاری اجتماعی بریتانیا اعلام کرد که اکنون ۲۷۳ مورد ابتلا به ویروس کرونا در بریتانیا تایید شده است.

این بزرگ‌ترین جهش آمار افراد مبتلا تاکنون ظرف یک روز بوده است که از تعداد ۲۰۹ نفر در روز شنبه، با ۶۴ مورد جدید افزایش یافته است.

وزرا فردا جلسه هیات دولت را برای کمیته اضطراری واکنش به فاجعه تشکیل خواهند داد تا برنامه‌هایی را تنظیم کنند که تلاش‌های بریتانیا برای مقابله با ویروس را وارد مرحله «به تعویق انداختن» می‌کند. این بدان معنی است که دیگر شانسی برای جلوگیری از شیوع بیماری وجود ندارد.

قوانین اضطراری اکنون برقرار شده است تا به دادگاه‌ها اجازه دهد که در جریان این همه‌گیری بیماری، جلسات دادگاه‌ها را به طور مجازی برگزار کنند و همچنین تضمین‌هایی جدید به سه میلیون داوطلب نظام خدمات بهداشتی و اجتماعی برای حفظ مشاغل‌شان داده شده است.

ویروس کرونا اکنون در بیش از ۹۰ کشور دنیا شیوع یافته است، بیش از ۳۴۰۰ نفر را کشته و ده‌ها هزار نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده است.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

پروفسور تام سالامون از مرکز والتون در بنیاد وقف سرویس سلامت همگانی (Walton Centre NHS Foundation Trust) و موسسه بیماری‌های مسری و بهداشت جهانی دانشگاه لیورپول (Institute of Infection & Global Health at the University of Liverpool)، گفت: «احتمالا شمار افراد مبتلا ظرف هر چند روز دوبرابر خواهد شد. بنابراین با توجه به این نکته، جهش فعلی افزایش خیلی زیادی نیست و حتی غیرمنتظره هم نبود. با افزایش آمار افراد مبتلا، از مرحله پیشگیری که امیدوار بودیم طی آن بتوانیم کاملا جلو فراگیر شدن بیماری را بگیریم، خارج شده‌ایم و اکنون به مرحله به تعویق انداختن آن رسیده‌ایم، یعنی تلاش کنیم که از سرعت شیوع این بیماری همه‌گیر کاسته شود. حتی اگر نتوانیم جلو این ویروس را بگیریم و نتوانیم آمار افرادی را که مبتلا خواهند شد کاهش دهیم، هدف این است که سرعت گسترش ویروس را کم کنیم.»

او افزود: «در نهایت ممکن است ۵۰ تا ۸۰ درصد جمعیت کشور به این ویروس مبتلا شوند. اکنون حدود ۵ درصد بیماران نیاز به بستری شدن دارند. اگر تمام این افراد در مدت زمان کوتاهی، برای مثال ظرف چند هفته، مبتلا شوند، آنگاه افرادی زیادی خواهیم داشت که در زمان واحد نیاز به بستری شدن خواهند داشت و در آن صورت، ارائه خدمات بهداشتی با دشواری فراوانی مواجه خواهد شد. با این وجود، اگر بتوانیم گسترش ویروس را به جای چند هفته به چند ماه بکشانیم، خدمات بهداشتی کشور نیز بهتر امکان مراقبت از همان تعداد افراد مبتلا را خواهند داشت، چرا که دیگر نیازی نخواهد بود که از همه در آن واحد مراقبت کنند.»

بعد از جهشی قابل توجه در شمار افراد مبتلا در ایتالیا، دولت این کشور کل منطقه لومباردی را تحت قرنطینه قرار داده است تا جلو شیوع ویروس گرفته شود.

ایتالیا نیز بزرگ‌ترین جهش در آمار افراد مبتلا به کووید۱۹ را امروز شاهد بود، چرا که شمار مبتلایان از ۴۶۳۶ نفر در روز گذشته، به ۵۸۸۳ نفر رسید.

شهرهای تحت قرنطینه شامل ونیز و میلان نیز می‌شود و تا کنون جدی‌ترین اقدامی بوده است که توسط یک کشور اروپایی برای جلوگیری از شیوع ویروس اتخاذ شده است. حدود ۱۶ میلیون نفر تحت تاثیر این قرنطینه قرار گرفته‌اند.

بر اساس پیش‌نویس حکمی که دولت ایتالیا منتشر کرده است، شهروندان نخواهند توانست منطقه لومباردی را ترک کنند یا به آن وارد شوند و قرار است محدودیت‌هایی مشابه با استقرار «مناطق قرمز» در شهرهایی نظیر ونیز، پارما و مودنا نیز برقرار شود.

پزشکان ایتالیا همچنین هشداری خطاب به نظام بهداشتی در سراسر اروپا صادر کرده‌اند و به آنها گفته‌اند که برای رویارویی با شیوع این ویروس که آنها را به خاطر نیاز شدید بیماران  به مراقبت عاجز کرده است، «آماده» شوند، چرا که حدود ۱۰ درصد از بیماران مبتلا به این ویروس نیاز به مراقبت شدید پزشکی دارند.

© The Independent