مقدار کل آلودگی جهانی به ویروس کرونا در سراسر جهان چیزی بیش از یک قاشق چایخوری است.
اندازه میکروسکوپی ویروس کرونا به این معنی است که درحالی که بیش از ۵۳ میلیون مورد بیماری در سراسر جهان مشاهده شده است، حجم کل آن ۸ میلیلیتر یا ۰.۲ اونس مایع است.
برای دانستن ابعاد آن باید بدانید که یک قاشق چایخوری حدود ۶ میلیلیتر مایعات را در خود نگه میدارد.
یک ریاضیدان استرالیایی کوشید با محاسبه میزان آلودگی جهانی به ویروس کرونا، اندازه آن را تخمین بزند.
مت پارکر، ریاضیدان و مجری تلویزیونی که به علت تلاشهایش برای گسترش آگاهی عمومی درباره ریاضیات و هندسه شهرت دارد، با بررسی چندین فرضیه این رقم مطرح کرد.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
پارکر که تهیهکننده پادکست A Problem Squared است، به برنامه شبکه چهار رادیو بریتانیا گفت که طبق بالاترین تخمینهای او، حجم همه ویروس کووید روی زمین بهاندازه یک لیوان خواهد بود.
مبنای محاسبات وی برای تعداد افرادی را كه در حال حاضر به این ویروس مبتلا هستند، رقم ۳۰۰ هزار مورد ابتلای جدید هرروزه در سراسر جهان است، با فرض آن که هر فرد مبتلا به مدت ۱۴ روز آلوده باشد.
البته این موضوع به این معنا نیست که تنها با یک قاشق چایخوری ویروس میتوان دهها میلیون نفر را در سراسر جهان به کووید-۱۹ مبتلا کرد.
پیشتر، مجله علمی پزشکی لانست با بررسی چندین تحقیق منتشرشده درباره مدت زنده ماندن ویروس کرونا بر روی سطوح خارجی، به این نتیجه رسیده است که در حالت معمول امکان آن که در شرایط عادی حد بالای تجمع ویروس را در جایی ببینیم، بسیار نادر است. همچنین، سطح و نوع ویروس از نظر تابآوری در محیط خارج از بدن انسان با نمونه انسان مبتلا به این بیماری، متفاوت است.
ماه گذشته و در پی نگرانیهای ناشی از انتقال ویروس از طریق لمس سطوح، امانوئل گلدمن، استاد میکروبشناسی در دانشگاه راتگرز در نیوجرسی، با اظهار تردید درباره شانس انتقال بیماری کووید-۱۹ از طریق لمس سطح آلوده به ویروس، گفت: «به نظر من، احتمال انتقال از طریق سطوح بیجان بسیار ناچیز است و فقط در مواردی است كه فرد آلوده مستقیم روی سطح سرفه یا عطسه كند و شخص دیگری بلافاصله (در محدوده یک تا دو ساعت) پس از سرفه یا عطسه، آن سطح را لمس كند.»