محمدصادق حسینی، رئیس سازمان حج و زیارت در رابطه با میزان اعتماد مردم به این نهاد گفت: «گاهی شاید ما راضی نیستیم ناموس خود را با برادرمان به سفر ۱۰ روزه بفرستیم، اما مردم ناموس خود را یک ماه به کارگزاران ما در حج میسپارند؛ بنابراین، باید از این سرمایه صیانت کنیم. »
به گزارش فارس، او که در مراسم تودیع و معارفه رؤسای سابق و جدید سازمان حج و زیارت حاضرشده بود، به هزینههای مردم برای امور مذهبی اشاره کرد و گفت: «در سالهای اخیر به خاطر تحریمهای ظالمانه ارزش پول ملی بسیار کاهش یافته است، اما بهمحض برقراری سفر عتبات بسیاری ثبتنام کردند.
این امر در حالی است که شرط کربلا استطاعت نیست و عشق است. یکی طلا و دیگری فرش زیر پایش را میفروشد تا بتواند به زیارت عتبات برود.»
جمهوری اسلامی ایران بهعنوان تنها حکومت شیعه جهان خود را موظف میداند تا در امور مذهبی مرتبط با این تشیع سرمایهگذاری کند. ازاینرو علیرغم مشکلات اقتصادی فراوان در داخل کشور، هزینههای بخش تبلیغاتی خود که شامل برگزاری مراسمهای مذهبی و اعزام زائران به اماکن مقدس میشود را کاهش نداده است.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
اخیرا روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات اعلام کرد که کتابخانه حرم امام علی با مساحت ۳۷۰۰ مترمربع و با ظرفیت یک میلیون جلد کتاب توسط اساتید دانشگاه شهید بهشتی طراحی و باهمت مهندسان و استادکاران ایرانی ساخته شد.
گفته شده که هزینه ساخت این مجموعه و همچنین توسعه حرم نجف را ایران بر عهده گرفته است.
پیشازاین و در مهر ماه سال جاری، فارس به نقل از دبیر کمیته اسکان و تغذیه ستاد اربعین درباره خدمات موکبها در عراق و ایران نوشت: «امسال ۵۶۶ هزار و ۴۸۶ نفر در موکبهای ایران و عراق اسکان داده شدند و سه میلیون و ۹۶۴ هزار و ۹۷۵ وعده غذایی و دو میلیون و ۴۹۱ هزار و ۲۰۰ میان وعده و همچنین ۷۲۰ هزار و ۸۵۰ قرص نان بین زائران توزیع شد... در ایام اربعین امسال در مرزها یک میلیون و ۷۱۷ هزار و ۲۴۰ وعده غذایی توزیع شد.»
در این شرایط به نظر میرسد که تاکید رئیس جدید سازمان حج و زیارت بر افزایش سفرهای مذهبی، در راستای همان مسیر قبلی است.